Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

100 marketing & eCommerce tips voor de feestdagen

100 marketing & eCommerce tips voor de feestdagen

Voor veel ondernemers is het feestseizoen goed voor 30% van hun jaarlijkse omzet. Retailers trekken tijdens de feestdagen dan ook alles uit de kast. Bereid je webshop of winkel voor op de meest winstgevende periode van het jaar met onze gratis gids: 100x marketing- en eCommerce tips voor de feestdagen. Je hoeft als retailer geen groot marketing budget te hebben; met deze tips kun je meteen aan de slag. 

Wat kun je verwachten van deze gratis gids?

Slimme ideeën die je kunt combineren

Mix en match ideeën om zo de beste marketingstrategie voor jouw onderneming samen te stellen. Kies wat bij je onderneming past en wat realistisch haalbaar is. 

Betere online zichtbaarheid

Klanten zoeken online naar de leukste cadeautjes voor hun dierbaren. Door zoekmachine optimalisatie en social media goed in te zetten zorg jij voor meer traffic naar je webshop. De gids staat boordevol tips en tricks om tijdens de feestdagen beter online gevonden te worden, en meer omzet te genereren. 

Meer klanten naar je fysieke winkel 

Met speciale events en promoties trek je meer klanten naar je winkel. Ontdek hoe je met content marketing en e-mail marketing deze events en promoties een boost kunt geven.

Feestdagen marketing tips

Omnichannel tips voor de feestdagen

Stroomlijn je online en offline kanalen om nieuwe interessante mogelijkheden te creëren tijdens de feestdagen. Lees hoe deze kanalen elkaar complementeren en wat jij als retailer kunt doen om ze optimaal op elkaar af te stellen. 

Betere service – meer loyale klanten

De feestdagen zijn voor retailers een van de drukste periodes in het jaar. Een goed voorbereide klantenservice is het halve werk om ervoor te zorgen dat tijdens de feestdagen alles op rolletjes loopt. Zodra je service goed is, zul je ook meer vaste klanten krijgen en deze behouden. Gebruik de tips om je vaste klanten extra gewaardeerd te laten voelen tijdens de feestdagen. 

Wil je meer leren? 

Download onze gratis gids 100x marketing & eCommerce tips voor de feestdagen om goed voorbereid te zijn op de meest winstgevende periode van het jaar.

Marketing tips social media voor de feestdagen

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen