Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

4 redenen waarom u Data Meets Hospitality 2019 niet mag missen

4 redenen waarom u Data Meets Hospitality 2019 niet mag missen

Data Meets Hospitality – hét event voor horecaondernemers – neemt over exact 4 dagen plaats in Antwerpen! Twijfelt u nog of u komt, of bent u nog niet helemaal overtuigd? Ontdek hier waarom u dit event niet mag missen!

1. Inspirerende sessies van top experts

Alle Data Meets Hospitality sprekers zijn inmiddels bevestigd. Net zoals vorig jaar, komen er enkele leidende figuren binnen de horecasector hun inzichten en tips delen. Verwacht inspirerende verhalen en adviezen waar u meteen mee aan de slag kunt!

Onder andere de volgende grote namen staan maandag op de main stage:

Yuri Vandenbogaerde en Dries Henau – bekend van de immens populaire horecaconcepten Wasbar en Chez Claire – onthullen op DMH al hun branding-geheimen. Wat ligt er aan de basis van een sterk merk? En hoe zorgt u ervoor dat u op één jaar tijd op de radar komt van de grote jongens? Dries en Yuri vertellen hoe u op korte tijd een love-brand creëert.

Thijs Meliefste – een jonge chef die op topniveau werkt in zijn restaurant Meliefste – vertelt tijdens een van de eerste sessies van de dag over zijn zoektocht naar perfectie. Hij staat al sinds zijn 13de in de keuken, en is ondertussen een veelbelovende kanshebber voor die felbegeerde michelinster. Bekijk hier alvast een voorproefje.

Florian Brunsting (Uber Eats) en Zhong Xu (Deliverect) vertellen op maandag alles over de toekomst van de horeca, met name de ontwikkelingen in de delivery sector. Hoe kunnen restaurants hun steeds veeleisendere klanten goed bedienen? Uber Eats en Deliverect zullen samen ingaan op hoe technologie helpt restaurants met de tijd mee te gaan en verder te groeien.

2. Live Cooking & Food Trucks

Nieuw dit jaar is de Live Cooking! Tijdens drie live cooking sessies van Gault & Millau, Corman, Verstegen en Davigel zullen enkele topchefs en mixologists hun skills demonstreren. Chef Dennis Broeckx – van L’épicerie du Cirque – zal de Belgische klassieker ‘asperges a la flamande’ voorbereiden tijdens de lunch.

Daarna zijn Dyan Tjon en Rob van Giessen aan de beurt. Zij zullen cocktails en bites pairings klaarmaken, met een focus op Verstegen specerijen en zachte biologische azijnen. Als laatste komt  Gwijde van Helleputte aan bod, die verschillende hapjes zal voorbereiden met top ingrediënten van Davigel.

Naast de Live Cooking kunt u tijdens de lunch ook genieten van de lekkerste food truck gerechten, waaronder heerlijke spaghetti van Bavet, burgers van Ellis Gourmet Burger en gezonde bowls van Bulgur Bowl. (alles is inbegrepen in je Data Meets Hospitality ticket!)

3. Experience Zone

De Experience Zone van dit jaar is nog groter en uitgebreider! In deze Zone ontdekt (en proeft!) u alle nieuwste ontwikkelingen op gebied van food & horeca. Wie weet ontdekt u hier nieuwe partners voor uw restaurant, of doet u nieuwe inspiratie op! Wie is hier allemaal aanwezig?

4. Netwerkdrink

De weersvoorspelling voor maandag belooft veel goeds! Na een intense en inspirerende dag, begint om 17 uur de netwerkdrink op het strand van Bocadero, gesponsord door Lipton Ice Tea x Growzer x Epson. Het moment om bij te praten met mede-horecaondernemers of toekomstige horeca-partners, onder het genot van een frisse cocktail en hapjes, aan de Schelde!

Data Meets Hospitality: de allerlaatste tickets in de verkoop

Grijp nu uw laatste kans om naar Data Meets Hospitality 2019 te komen! Er zijn nog maar een paar tickets over, dus wees er snel bij! Alles is inbegrepen in het ticket van €59,95 – lunch, hapjes, drankjes, netwerkdrink en een goodiebag.

Waar: Bocadero, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen, België

Wanneer: maandag 17 juni 2019 | 10:00 – 20:00

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen