Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

4 redenen waarom je de Webwinkel Vakdagen niet mag missen

4 redenen waarom je de Webwinkel Vakdagen niet mag missen

Als eCommerce ondernemer heb je 29 en 30 januari 2020 vast al rood omcirkeld in je agenda. Op deze dagen vindt namelijk het grootste e-commerce event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen (WWV). Tijdens deze veertiende editie worden er meer dan 12.000 bezoekers verwacht die zich graag laten inspireren, adviseren en motiveren door een van de ervaringsdeskundigen en 280 exposanten uit de e-commerce branche.

Twijfel je nog? Wij hebben vier redenen op een rijtje gezet waarom je dit event niet mag missen.

1. Ontdek de nieuwste eCommerce trends

Of je net met online ondernemen begint, of al jaren je eigen webwinkel runt; de Webwinkel Vakdagen heeft voor iedereen wat te bieden. Op het event worden hands-on oplossingen gedeeld door de experts en komen de nieuwste trends op het gebied van eCom, retail en Omnichannel aan bod. Ervaringsdeskundigen, keynote sprekers en exposanten bieden meer inzicht in zaken als betalingen, B2B eCommerce, strategie, logistiek, marketing, en nog veel meer.

Zowel multinationals als kleine ondernemers zijn aanwezig om hun expertise te delen. Zo kun jij als ondernemer precies vinden wat bij jou past. Bekijk hier het uitgebreide programma en de deelnemende exposanten.

2. Spar met collega’s uit de branche

De vorige editie van de Webwinkel Vakdagen werd bezocht door maar liefst 12.715 bezoekers en komend jaar wordt dit getal hoogstwaarschijnlijk overtroffen. Met andere woorden: er is geen beter moment om te netwerken. Spreek oude bekenden en ontmoet nieuwe collega-ondernemers uit de branche. Met alle nieuwe kennis die je deze dag(en) opdoet, valt er genoeg te bespreken.

Webwinkel Vakdagen

3. Bezoek de Lightspeed stand

Voor het vijfde jaar op rij staat Lightspeed met stand 235 op het event om kennis te delen over eCommerce en Omnichannel. Samen met onze partners laten we je graag zien wat de online én offline mogelijkheden zijn voor retailers. We stellen alvast onze partners aan je voor:

  • Mailchimp helpt jou als de beste met e-mailmarketing, ads, landing pagina’s en CRM tools.
  • Pushbird weet als geen ander hoe jij het beste push notificaties kunt sturen via mobiele telefoon, desktop en tablet.
  • Online-ID tilt jouw marketing naar een volgend niveau.
  • 050Media is dé full service partner voor online business.
  • Notive is gespecialiseerd in hoogwaardige IT-oplossingen, waaronder webshops en apps.
  • Online monkey bouwt webwinkels net even anders dan normaal.

Bezoek ons op stand 235

4. Het event is gratis!

Tijd = geld, maar dat geldt niet voor de Webwinkel Vakdagen. Het event is voor jou als ondernemer gratis. Letterlijk geen geld dus, voor twee dagen waarin je ontzettend veel handvatten krijgt om je bedrijf te laten groeien. Meld je hier gratis aan en laat je twee dagen lang onderdompelen in de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Kom je ook naar WWV 2019?

Leer alles over de laatste eCommerce trends en spar met collega ondernemers.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen