Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

5 redenen om de Horecava te bezoeken

5 redenen om de Horecava te bezoeken

Over twee weken openen de deuren van RAI Amsterdam voor het grootste Nederlandse horeca-evenement: de Horecava. Tussen 13 en 16 januari komen meer dan 750 exposanten en bezoekers uit de horecabranche bij elkaar om de nieuwste trends en ontwikkelingen te proeven, ruiken, horen en zien. Twijfel je nog om te gaan? Hier zijn 5 redenen waarom je dit event niet wilt missen.

 

1. Ontdek nieuwe merken, producten en services

Op de 12.000 m² beursvloer kun je je onderdompelen in de nieuwste producten en services uit de horecabranche. Bij de ruim 750 exposanten kun je terecht voor de laatste trends op het gebied van drank en eten. Doe mee aan een van de wijn masterclasses en proef uiteenlopende gerechtjes bij de pop-up restaurants.

Naast eten en drinken vind je op de Horecava ook exposanten op het gebied van dienstverlening, automatisering, interieur en design. Leer bijvoorbeeld alles over delivery bij het Delivery & Mobility kennisplein. Er is voor ieder wat wils. 

Horecava2020

2. Leer van de innovatieve start-ups

Ontmoet meer dan 50 jonge ondernemers met hun nieuwste producten en services bij het Start-upLAB. Er komt vanalles aan bod, zoals ‘groene’ relatiegeschenken, kruidenthee die de natuur herstelt, plantaardige kazen, en nog veel meer. In het theater kun je luisteren naar een geselecteerd aantal pitches. Deze worden beoordeeld door een panel.

 

3. Speel in op de toekomst bij het TrendLAB 

Bij het TrendLAB komen zes actuele Food Culture thema’s naar voren waarmee je kunt inspelen op slimme technologieën en veranderende gastbehoeftes:

 

  • Internet of things: Gebruik technologie, robotisering, AR en VR om in te spelen op de toekomst van eten, automatisering van je zaak, voorraadbeheer en keukenfaciliteiten.
  • Customization: Krijg op basis van jouw DNA, profiel of voorkeuren een speciaal op jou afgestemd drankje. Dit is customization op z’n best.
  • Funky Healthy: Laat je inspireren door gezonde en verrassende gerechten waarbij kwaliteit en design centraal staan.
  • Trendtours: Tijdens deze tours wordt er dieper ingegaan op de food culture thema’s en hoe ondernemers hier innovatief mee aan de slag kunnen.
  • Transformation & Circularity: Ontdek alles wat je moet weten over een circulaire eetbeleving – van het eten op het bord tot het meubilair.
  • High traffic: In een wereld waarin alles 24/7 doorgaat, hoort de convenience store van de toekomst. Hoe regel je dit logistiek en hoe laat je gasten tevreden de deur uitgaan? Dat zijn enkele vragen die hier worden beantwoord.

Horecava2020

4. Top koks strijden om prijzen

Tijdens de Horecava strijden verschillende topteams om een aantal prijzen. Zo wordt onder andere de Hanos Gouden Koksmuts uitgereikt, en doen jonge koks tot en met 25 jaar mee aan de Nationale Kampioenschappen.  Leermeesters koken samen met hun leerlingen om de Leermeester-Leerling prijs in de wacht te slepen. Komt dat zien!

Horecava 2020 - Lightspeed

5. Ontmoet Lightspeed

Hét kassasysteem voor in de horeca kan natuurlijk niet ontbreken tijdens dit event. Lightspeed experts staan klaar op stand 1.200 om al je vragen te beantwoorden en je van informatie te voorzien. Dit kun je nog meer verwachten bij onze stand: 

  • Heerlijke geurende koffie van Nespresso.
  • Onze partners Jamezz en Mews. Ontdek hoe je de self-order app van Jamezz kunt integreren met ons kassasysteem en hoe je door middel van het reserveringssysteem van Mews de beschikbare plek in je onderneming optimaal kunt bezetten zonder afbreuk te doen aan de service.
  • Graphite, winnaar in de categorie ‘beste restaurant concept’ van de Entree Awards 2019, zorgt voor heerlijke bites. Die wil je niet missen!

Kom je ook naar de Horecava?

Zet jezelf op ‘aanwezig’ en ontvang automatisch updates!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen