Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

5 redenen waarom je de Webwinkel Vakdagen niet mag missen

5 redenen waarom je de Webwinkel Vakdagen niet mag missen

23 & 24 januari zijn de dagen die je als (beginnend) eCommerce ondernemer niet mag missen. Op deze data vindt het grootste eCommerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen (WWV). Voor deze dertiende editie verzamelen meer dan 270 eCommerce en Retail leveranciers zich in de Jaarbeurs Utrecht om hun ervaringen, inzichten, en oplossingen met jou te delen. Nog niet overtuigd? Wij hebben 5 redenen op een rijtje gezet waarom je hier echt bij moet zijn.

1. Kort maar krachtig

Ben je een beginnend eCommerce ondernemer en nog niet helemaal thuis in deze wereld? Of ben je al langer actief maar wil je even goed om je heen kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw online winkel? Op deze beurs delen ervaringsdeskundigen en topbestuurders uitgebreid hun kennis over een breed scala aan onderwerpen. In deze twee dagen worden meer dan 200 sessies door sprekers uit zowel binnen- als buitenland verzorgd.

De voornaamste onderwerpen zijn de nieuwste trends op het gebied van eCom, Retail en Omnichannel. Met behulp van verschillende sprekers wordt er een compleet beeld geschetst van wat de online retail komend jaar te wachten staat. Met andere woorden: hier vind je alle informatie die je nodig hebt om 2019 succesvol te beginnen!

Webwinkelvakdagen 2019

2. Ontmoet 13.000 collega’s

Afgelopen jaar stond de teller op 13.000 bezoekers. Dit betekent voor jou dat je twee dagen lang omringd bent door bijna 15.000 collega’s en andere professionals uit de business waarmee je kunt netwerken. Eventuele uitnodigingen voor netwerkborrels komen hier natuurlijk altijd goed bij van pas, maar ook zonder vaste verplichtingen maak je op dit soort evenementen over het algemeen makkelijker nieuwe connecties.

3. Laat je inspireren

Wie kunnen jou beter vooruit helpen dan de absolute toppers uit de eCommerce en Retail sector? WWV heeft een uitgebreid sprekers- en keynote-programma opgezet. In het online overzicht kun je vinden wie wanneer spreekt, en kun je voor jezelf de meest inspirerende route uitstippelen. De sprekers variëren van multinationals enerzijds tot kleine ondernemingen met een bijzonder verhaal anderzijds. Ook worden specifieke onderwerpen als online marketing en online privacy besproken. Afhankelijk van wat voor jou als ondernemer het meest relevant is, kun je hier doelgericht de juiste kennis opdoen.

Webwinkelvakdagen 2019

4. Ontmoet Lightspeed

2019 wordt het vierde jaar voor Lightspeed als hoofdsponsor van de Webwinkel Vakdagen. Als Omnichannel-expert is Lightspeed zelf natuurlijk ook aanwezig. Met behulp van zorgvuldig gekozen partners zullen we laten zien wat de mogelijkheden zijn voor retailers – bij zowel online als offline ondernemen. Maak kennis met onze partners:

  • Notive is gespecialiseerd in hoogwaardige IT-oplossingen, waaronder webshops en apps.
  • OK maakt betalingen via QR mogelijk. Scan de QR-code, geef je OK en klaar. Veilig, handig en snel.
  • Wiser Search verandert jouw zoekbalk in een converterende goudmijn.
  • DMWS is gespecialiseerd in het maken van thema’s en brandstore webshops.
  • Livewords genereert vertalingen in elke gewenste taal door native sprekers.
  • Shopmonkey bouwt betaalbare alles-in-een oplossingen voor webshops.

Webwinkelvakdagen 2019

Kom dus vooral bij ons langs op stand 235, en hoor alles over de nieuwe ontwikkelingen binnen onze eCommerce en Omnichannel tools!

5. Het is gratis

Mocht je na bovenstaande punten nog steeds twijfelen, denk dan maar zo: de toegang is gratis. Meld je online aan als ondernemer, en je hebt letterlijk niets te verliezen. Je kunt twee dagen lang gratis kennis opdoen over alle relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, en het nieuwe jaar beginnen met een boom.

Kom je ook naar WWV 2019?

Zet jezelf op ‘aanwezig’ en ontvang automatisch updates!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen