Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

App van de maand - MailChimp

App van de maand - MailChimp

De eerste klanten zijn binnen en je producten gaan over je virtuele toonbank alsof het warme broodjes zijn. Nu zou het natuurlijk wel leuk zijn als deze klanten vaker komen om de retentie van je webshop te verhogen. Acties om klanten terug te krijgen komen vaak vervelend en opdringerig over. De tool van MailChimp zorgt ervoor dat je klanten terugkeren – op een vrolijke en eenvoudige manier en met  frisse emailcampagnes.

 

 

De developers van Tauros Media hebben een homerun geslagen met MailChimp.  Deze tool verstuurt maar liefst 600 miljoen emails wereldwijd per dag. Meer dan genoeg redenen om deze app eens onder de loep te nemen in deze editie van app van de maand.

 

MailChimp verstuurt zeer getargete emailcampagnes. Het is mogelijk om verschillende filters toe te passen, zoals geslacht, leeftijd of geografische locatie. Deze tool laat je kiezen uit meerdere maillijsten.

 

Voor Lightspeed klanten zijn er zelfs nog extra mogelijkheden voor de Lightspeed MailChimp module:

  • Doorsturen emailadressen van abonnees op de nieuwsbrief vanuit Lightspeed naar MailChimp
  • Doorsturen klantdata vanuit Lightspeed naar MailChimp
  • Doorsturen orders vanuit Lightspeed naar MailChimp
  • Integratie met eCommerce 360

 

 

MailChimp is er voor webshops van allerlei soorten en maten. Er is altijd een MailChimp voor jou:

 

New Business

Als beginnende webshop is het nog wel eens lastig om genoeg kapitaal bij elkaar te krijgen,dan is het fijn als er een gratis service beschikbaar is. MailChimp New Business is volledig gratis voor webshops die minder dan 2.000 abonnees hebben en maximaal 12.000 mails per maand sturen. Een hele lekkere binnenkomer om zo je netwerk uit te breiden!

 

Growing Business

Als beginnende webshop ondernemer kon je je het misschien niet voorstellen, maar je groeit en je hebt opeens meer dan 12.000 mails per maand te versturen.Tijd voor een uitbreiding! Met Growing Business kun je precies instellen hoeveel abonnees en hoeveel mails je per maand wil versturen – al vanaf 10 dollar per maand.

 

Pro Marketer

Bij MailChimp Pro Marketer krijg je alles erop en eraan. Dit kost eenmalig 199 dollar en 25 dollar per maand. Klik hier voor details over de Pro Marketer versie.

 

Mailing campagnes zijn een makkelijke en effectieve manier om enorme groepen klanten te bereiken. Met MailChimp is dit een eitje – en voor beginnende webshops nog gratis ook. Waar wacht je nog op?

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen