Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

App van de maand - Shopboost

App van de maand - Shopboost

Je hebt een goedlopende webshop maar je hebt het idee dat je nog veel meer zou kunnen verkopen dan je nu al doet. Iedere webshop heeft last van zogeheten ‘’twijfelende bezoekers’’. Deze bezoekers haken wellicht tijdens het bestelproces af, laten een vol winkelwagentje achter of blijven te lang tussen verschillende webshops twijfelen. Juist deze bezoekers moet je over de streep trekken om die extra verkopen te genereren. Geen idee hoe je dat moet doen? Gelukkig hebben we daar nu een app voor, Shopboost!

De tool van Shopboost is ontworpen om deze twijfelende bezoekers te detecteren met speciale gedragsparameters. Een slim ontworpen systeem dat ervoor zal zorgen dat jij meer zal verkopen. De vraag is natuurlijk, hoe dan precies?

Hoe werkt het?

Na het detecteren van zo’n twijfelende bezoeker schakelt de tool zichzelf in door op het moment van afhaken de bezoeker een verrassing aan te bieden. Denk hierbij aan een gratis product of een extra service zoals snellere levering of korting op de bezorging.

Wat doet het?

Met een tool als Shopboost verbeter je eenvoudig je conversie. Deze tool is binnen een paar klikken geïnstalleerd in je webshop. De app is beschikbaar voor desktop, mobiel en tablet en is gemakkelijk in te stellen via het dashboard. Kies je eigen teksten en kleuren en stel de analyse voor de twijfeldetectie zelf in op gevoeligheid.

Shopboost komt in verschillende soorten en maten. Gebruik Shopboost gratis voor kleine webshops, waarin je alles kan aanpassen. Maandelijks kan je vijf verrassingen weggeven.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ben je een groeiende webshop en heb je interesse in de tool van Shopboost? Gebruik dan Shopboost Pro, voor slechts € 29,95 per maand geeft de app je veel extra mogelijkheden zoals het downloaden van e-mailadressen en het instellen van automatische herinneringen.

Mocht je hier nog niet genoeg aan hebben dan is er nog een laatste optie mogelijk en dat is Shopboost Maatwerk. Dit is geschikt voor grotere webshops en heeft alle functionaliteiten van Shopboost Pro maar kan op verzoek op maat worden aangepast. Prijs is op aanvraag.

De app is snel geïnstalleerd en ingesteld. Waar ik altijd over twijfels is of mensen zonder een cadeautje ook hadden besteld. Cadeautjes in mijn geval zijn gratis verzendkosten ter waarde van €4,84 en €1,00 voor een coupon. Van de mensen die een coupon aanvragen, besteedt bij ons 90% de coupon. Wij hebben de aanbieding van de couponnen vrij strak staan. Dus alleen echte twijfelaars krijgen er een aangeboden. Wat dat betreft kan je je kosten redelijk zelf in de hand houden door de instellingen aan te passen. De app werkt prima en is de service is ronduit goed.

– C.A. Kielen –

Waar wacht je nog op? Start direct met meer verkopen!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen