Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

App Store Special Deel 2 - Meer converterende bezoekers

App Store Special Deel 2 - Meer converterende bezoekers

In het tweede deel van deze App Store Special help ik je om bezoekers om te zetten in betalende klanten. Het is van groot belang meer bezoekers naar je webshop te trekken, maar wat als deze bezoekers plots hun gevulde winkelwagentje achterlaten? Dit is waar conversie om de hoek komt kijken.

Wat is een conversie? Een conversie vindt plaats wanneer een bezoeker een gewenste actie onderneemt. In de wereld van de e-commerce kunnen conversies het volgende betekenen:

  • Like-, deel-, of volg-actie op social media;
  • Een e-mail inschrijving; en/of
  • Een verkoop-actie

Dit hangt af van jou eCommerce doelstelling. Door continu de performance van je webshop te verbeteren, kun je bezoekers de beste service bieden en je conversie optimaliseren. Met apps verhoog je jouw conversie in een handomdraai.

De onderstaande 4 apps zijn beschikbaar in de Lightspeed App Store en focussen op het verhogen van je webshop conversie.

vOucher – Sell Vouchers Instantly

afbeelding in app vOucher

 

Met vOucher verkoop je eenvoudig digitale vouchers op je webshop. vOucher genereert automatische kortingscodes waarmee je klanten makkelijker over de streep trekt. Ook kunnen klanten een voucher kopen voor iemand anders.Je kunt je eigen voucher template maken, dus de design mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Conversion Pop Ups

in app conversion pop ups

Met Conversion Pop Ups geef je je conversie een flinke boost. Hoe gaat de app in zijn werking? Wanneer een bezoeker zich inschrijft voor de nieuwsbrief, volgt er automatisch een popup/overlay met een persoonlijke kortingscode. Hierdoor versterk je de relatie met je bezoeker en zullen ze sneller geneigd zijn een aankoop te doen. Er zijn vier verschillende type pop ups beschikbaar. Zo bepaal je zelf welke popup jouw bezoekers zien.

Pricemotion

afbeelding in app pricemotion

Met Pricemotion bespaar je kostbare tijd. Deze tool monitort je prijzen en stemt ze meteen af met de prijzen van je concurrenten! Prijsregels kun je zelf instellen, zodat de prijzen automatisch aangepast worden. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Kies het pakket dat volledig aansluit op jouw wensen.

Tawk.to Chat – Plus

afbeelding in app tawk . to chat plusVerhoog de betrokkenheid van je bezoekers. Met deze app heb je alle klantgegevens bij de hand, zodat je de klant een betere service kunt bieden. Hierdoor zullen klanten sneller geneigd zijn om een aankoop te doen. Een must have voor jouw webshop!

Conclusie

Deze blogpost geeft jou en je webshop een duidelijk overzicht van mogelijke tools om uw conversie niveau te verhogen. De meeste apps hebben een gratis proefperiode, dus start vandaag!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen