Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Company

Connect19 | Connect the dots. Grow your business.

Connect19 | Connect the dots. Grow your business.

Na vier succesvolle edities is het zover: de jubileumeditie van Lightspeed Connect komt eraan! Tijdens Connect19, op 23 oktober, kunnen ondernemers zich laten onderdompelen in de toekomst van de retail en eCommerce industrie. Of je nu een retailer bent met een fysieke winkel, een webshop, of een omnichannel aanpak hebt, op dit event krijg je alle tools om te slagen, en de concurrentie steeds een stapje voor te blijven.

Laat je inspireren bij Connect19

Lightspeed Connect is het grootste omnichannel event in de Benelux voor online en offline retailers.
Meer dan 850 ondernemers uit binnen- en buitenland komen naar Connect19 om meer te leren over de toekomst van retail. Onder het motto ‘Connect the dots. Grow your business’ delen keynote sprekers hun inzichten en krijg je tijdens workshops handvatten aangereikt om jouw onderneming te laten groeien.

Connect19 richt zich op de volgende onderdelen:

Marketing – Retailers moeten marketing op de juiste manier benaderen. Leer meer over hoe je als merk zowel online als offline optimaal kunt communiceren.

Technology – Hoe ziet de toekomst van retail eruit en welke soorten technologie moeten retailers implementeren om niet achter te blijven?

Omnichannel – Leer hoe je jouw omnichannel-strategie op kunt zetten met behulp van de meest succesvolle zelfstandige retailers.

Experience – Ontdek hoe je een gepersonaliseerde en klantgerichte winkelervaring creëert waarmee je snel een vaste klantenkring bouwt.

De sprekers zijn bekend

Het programma van Connect19 bestaat uit een reeks inspirerende sprekers, die graag hun ervaringen, inzichten en tips met het publiek delen.

In een tijd waarin veel grote namen in de retailsector failliet gaan, focust Danny ten Nijenhuis, Co-founder van The Phone Lab, zich tijdens Connect19 juist op de kansen binnen de industrie. Hij legt uit hoe The Phone Lab in vier jaar explosief is gegroeid en stelt daarbij jong ondernemerschap voorop.

Gerben Schoneveld, Consultant E-Commerce bij PostNL, weet als geen ander dat het succes van een webwinkel gemaakt of gekraakt kan worden door de logistieke ervaring. Hij geeft tips over hoe je de logistieke ervaring van je klanten kunt verbeteren.

David Bruce, Global Channel Partner Segment Lead bij PayPal spreekt over online betalingen en hoe Paypal een platform voor verschillende betaalbehoeften is geworden.

De line-up wordt aangevuld door:

Lightspeed Connect

Er is nog veel meer te ontdekken

Op Connect19 valt er nog veel meer kennis te vergaren en te ontdekken over Retail en eCom. Lightspeed Partners, zoals ReloadSEO en Channable, staan klaar om je kennis te laten maken met software tools die jou kunnen helpen bij het beheren van je onderneming.

Bij de experts van Lightspeed kun je terecht voor tips over hoe je technologie, zoals Lightspeed, kunt gebruiken om je onderneming beter te organiseren. Probeer de software uit bij de demo stand of volg de Lightspeed Loyalty of Analytics sessie.

Wil je meer te weten komen over online betalingen? Bezoek dan de stand van hoofdsponsor Paypal – zij delen graag hun expertise.

Op Connect19 kun je ook ook enkele verrassingen verwachten, zoals de lanceringen van twee nieuwe retail tools. Deze inspirerende dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Bekijk hieronder een preview van Connect19:

 

Kom ook naar Connect19*

Wil jij jouw onderneming laten groeien of ben je op zoek naar inspiratie? Bestel dan hier je tickets voor Connect19. Bij je tickets zit het volgende inbegrepen:

  • Keynote sessies
  • Workshops
  • Lunch
  • Drankjes
  • Afsluitende netwerkborrel

Waar: Jaarbeurs (Supernova zaal), Jaarbeursplein 1, 3521 AL Utrecht, Nederland
Wanneer: woensdag 23 oktober 2019 – 9:30 – 20:00 uur.
Voertaal: Nederlands en enkele sessies worden in het Engels gegeven.

Volg alle Connect event updates hier.

*Dit event is inmiddels afgelopen. We hopen je graag volgend jaar (weer) te zien bij Connect20

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen