Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Company

Connect19 | Het programma is LIVE!

Connect19 | Het programma is LIVE!

Nog maar een paar weken tot het grootste Omnichannel event van de Benelux, Connect19, weer plaatsneemt. Op 23 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht komen honderden ondernemers samen om extra kennis op te doen over retail en omnichannel. Het volledige programma is nu LIVE en bestaat uit interessante sprekers, partners en Lightspeed sessies. Ontdek in deze blog wat je allemaal kunt doen op Connect19!

Ontdek het volledige programma van Connect19

Ben je benieuwd wie er allemaal komt spreken op Connect19 en welke sessies je kunt bijwonen? Het volledige Connect19 programma is nu live! Bekijk welke presentaties jij absoluut niet wilt missen.

De nieuwste sprekers zijn bekend

Een deel van de line-up was al bekend gemaakt: Danny ten Nijenhuis van The Phone Lab, Gerben Schoneveld van PostNL en David Bruce van PayPal, waren enkele namen die al eerder bekend waren gemaakt. De line-up is nu de laatste keer aangevuld met de volgende topsprekers:

  • Paul Westerman, Director of Product Management bij Zumo International, beschrijft hoe ZUMO in de afgelopen twee jaar een omslag heeft gemaakt van een bedrijf met gedeeltelijk een eigen product naar een Omnichannel bedrijf met 100% eigen product – vertical retail – en alleen eigen stores met totale ‘consumer’ focus.
  • René Repko, Retail Marketeer bij The New Bazaar, vertelt over hoe je aantrekkingskracht en relevantie bouwt in fysieke retail. Hij gebruikt daarvoor nieuwe internationale voorbeelden die een uitzonderlijk sterke propositie hebben ontwikkeld door sterke experience te creëren of technologie te gebruiken.
  • Robert Schavemaker, Country Manager bij Channable, bespreekt hoe Lightspeed gebruikers Channable kunnen inzetten om hun producten meer online zichtbaarheid te geven, waarna hij verschillende best practices zal laten zien.
  • Hjalte Niehorster, Director of Product Management bij Lightspeed, introduceert de term Unified Commerce. Hierbij draait het om het centraal zetten van de klant en deze een unieke ervaring te geven via elk kanaal waarmee ze met de klant communiceren.

De lijst wordt aangevuld door de volgende topsprekers:

Lightspeed Connect19 programma

Ben je Lightspeed klant? Kom naar een training sessie

Speciaal voor Lightspeed klanten is er dit jaar extra inspiratie op Connect19. Zo worden er interessante Lightspeed training sessies georganiseerd waar je meer leert over Lightspeed eCom, Retail, Analytics, Loyalty en eCom Apps. Vragen als ‘hoe voorkom je fouten in je webshop?’ en ‘welke apps kunnen jou op weg helpen met je online onderneming?’ worden behandeld. En dat is niet alles: Lightspeed Loyalty en Lightspeed Analytics zijn de nieuwste producten van Lightspeed die jouw onderneming verder laten groeien! Kom naar Connect19 en schrijf je in de voor de sessies (enkel voor Connect tickethouders).

Aanmelden en meer informatie*

Wil jij meer retail kennis opdoen of ben je op zoek naar inspiratie? Bestel dan hier je tickets voor Connect19. Bij je tickets zit het volgende inbegrepen:

  • Keynote sessies
  • Workshops
  • Lunch
  • Drankjes
  • Afsluitende netwerkborrel

Waar: Jaarbeurs (Supernova zaal), Jaarbeursplein 1, 3521 AL Utrecht, Nederland
Wanneer: woensdag 23 oktober 2019 – 9:30 – 20:00 uur.
Voertaal: Nederlands en enkele sessies worden in het Engels gegeven.
Volg hier alle Connect event updates.

*Dit event is inmiddels afgelopen. We hopen je graag volgend jaar (weer) te zien bij Connect20

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen