Data Meets Hospitality 2018: dit is het programma

Data Meets Hospitality 2018: dit is het programma

[Edit: Data Meets Hospitality 2018 was een groot succes! Meer dan 750 horecaondernemers kwamen samen om meer te leren over data. De volgende editie komt er weer aan, op 17 juni 2019 in Antwerpen. Ontdek hier meer over DMH19.]

Binnen enkele weken gaat Data Meets Hospitality van start! Dit is het eerste Benelux evenement voor horeca ondernemers rondom het thema ”data”. In onze laatste aankondiging hebben wij je al over de voordelen geïnformeerd die het event jou kan bieden. In deze nieuwe update kondigen wij het volledige programma aan, alsook nieuwe sprekers en horeca partners.

Nieuwe topsprekers

Meer dan 15 topsprekers vormen samen een geweldige line-up en zullen horecaondernemers klaarstomen voor de toekomst van de horeca. Naast Pieter Munten (Frites Atelier, een concept van Sergio Herman), Michiel van der Eerde (Masterchef NL, BAUT, ZUID) en Mathieu de Lophem (Deliveroo) zijn er nieuwe sprekers bevestigd, waaronder Roger Langhout (Sandton Hotel), Nick Bril (The Jane), Thierry Canetta (Ellis Gourmet Burger). Bekijk hier het volledige programma met alle spreker sessies.

Sessies: inzichten waar u iets aan heeft

Tijdens deze interessante spreker sessies komen verschillende thema’s aan bod:

  • Op de mainstage vertelt Dirk Gypen van Resengo over hoe je klantdata en reviews slim kunt inzetten voor beter persoonlijk contact, gerichte marketing en maximale winst.
  • Nick Bril, chef van twee sterren restaurant The Jane, brengt een sessie op de partner stage samen met partner Annoncer over de digitale transformatie bij The Jane.
  • Zhong Xu van Lightspeed zal het hebben over hoe kassa’s in toenemende mate evolueren naar een hub, waar connectiviteit centraal staat.

Tijdens het service panel met Dominik D’Hooghe (Oak), Tom De Pauw (Horecafocus) en Roger Langhout (Sandton Hotel) zal er gediscussieerd worden over hoe data kan bijdragen aan een betere service, personeelsplanning en klanttevredenheid.

Data Meets Hospitality

Food & Trends zone

Ook de line-up van alle exposanten staat nu live, waaronder de exposanten, Food & Trends zone en de Gault&Millau POP partners. De partners, waaronder Planday, Ezora, Annoncer, Onlinewerkrooster en Lightspeed zullen op de partner stage uitlichten hoe zij horecaondernemers kunnen helpen future-proof te worden. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn klantdata, personeelskosten en groeien met behulp van data.

In de Food & Trends zone kun je kennis maken met verschillende horeca merken en hun producten of service zelf ervaren. Zo komt Van Duijnen met een SmartTAP, een high-tech oplossing om het maximale uit de drankconsumptie te halen. APICBASE komt met hun management platform die helpt met het beheren van recepten, allergenen, voedingswaarden en bestellingen. Ook Kitchenaid, Fevertree, Serax, Bridor, Sligro/ISPC, Davigel en Duvel stellen hun producten en diensten voor in de Food & Trends zone.

Meer infomatie & nu aanmelden

Heeft het zien van het volledige programma jou ook warm gemaakt om DMH te bezoeken? Bestel dan jouw tickets op www.datameetshospitality.eu. Tot en met eind mei zijn tickets beschikbaar voor slechts €49,95 (alles inclusief), gastsprekers sessies tot workshops tot heerlijke foodtrucks en een netwerkdrink als afsluiter.

Waar: Bocadero, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen, België

Wanneer: maandag 25 juni 2018 | 09:30 – 21:00

Voertaal: Nederlands

Wij verwelkomen je graag op DMH, een stimulerende dag vol hands-on advies waarmee je meteen mee aan de slag kunt.


Wil jij je bedrijf toekomstbestendig maken?

Leer beter gebruik te maken van data inzichten. Kom naar Data Meets Hospitality