Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Data Meets Hospitality - Succes door het gebruik van data in de horeca

Data Meets Hospitality - Succes door het gebruik van data in de horeca

[Edit: Data Meets Hospitality 2018 was een groot succes! Meer dan 750 horecaondernemers kwamen samen om meer te leren over data. De volgende editie komt er weer aan, op 17 juni 2019 in Antwerpen. Ontdek hier meer over DMH19.]

Data in je horecazaak, maak jij daar wel optimaal gebruik van? Door data slimmer in te zetten kun je je service perfectioneren en je winst maximaliseren. Benieuwd wat je allemaal met data kunt doen in jouw onderneming? Bezoek dan Data Meets Hospitality, hét evenement over data in de horeca op maandag 25 juni bij Beachbar Bocadero in Antwerpen.

Data, de toekomst voor horecaondernemers

Service en kwaliteit zijn van groot belang in ieder horecabedrijf, maar met data krijg je meer inzicht in de situatie rondom je zaak en kun je jouw vervolgstappen veel beter plannen. Daarom komen topsprekers als Wim Ballieu van Balls & Glory en 24Kitchen, Masterchef Michiel van der Eerde van restaurant BAUT en ZUID en David Kijlstra van Zoku tezamen om honderden hospitality ondernemers tips en inspiratie te geven over het gebruik van data in hun horecazaak. Dat gaat van (hotel-)restaurant eigenaar tot hoofd barman en van Food & Beverage manager tot Kitchen supervisor.

Maar is data echt zo belangrijk? Rabobank-analist Sebastiaan Schreijen onderstreept de noodzaak van data in de horeca. Volgens hem zullen niet de nieuwste recepten, maar juist data de wereld van de horeca en hoteliers helemaal op z’n kop zetten. Sebastiaan Schreijen: ‘’Door de inzet van big data weten ondernemers beter wat ze kunnen verwachten. Dat stelt hen in staat om hun bedrijf strakker te organiseren, hun marge in stand te houden en bijvoorbeeld ook voedselverspilling te verminderen.’’ Ook Wouter Verkerk, spreker en trendwatcher op het gebied van horeca en gastvrijheid, stemt hiermee in. Horecabedrijven zouden veel vaker data moeten gebruiken om vragen zoals ‘Wat is het meest populaire gerecht van mijn gasten?’ en ‘Wanneer komen de meeste gasten in mijn zaak?’ accuraat te beantwoorden. Wouter Verkerk: ‘’In principe zijn de data die antwoord moeten geven op al deze vragen beschikbaar, of in ieder geval vrij eenvoudig beschikbaar te maken. En weet je? Het is een schat aan informatie die je helpt bij het maken bij al je keuzes als ondernemer.’’

Wil je dus meer inzicht in de zaak? Dan ben je bij Data Meets Hospitality aan het juiste adres!

Wat kun je van Data Meets Hospitality verwachten

Eén dag vol trends en inspiratie over datagebruik in de horeca. Topsprekers zullen de laatste trends in het daglicht zetten. Hippe foodtrucks zullen in grote getalen aanwezig zijn om de lekkerste culinaire hapjes en drankjes aan te bieden. Ondernemers kunnen een kijkje nemen in de Food & Trends zone om te co-creëren met andere DMH-bezoekers. Of sluit je aan bij één van de inspirerende workshops over het Lightspeed Restaurant kassasysteem. Als afsluiter kun je het Data Meets Hospitality netwerkfeest bijwonen, waar je op het terras je visies en dromen met anderen kunt delen. Onder het genot van hapjes en drankjes, met de rode avondzon op de achtergrond.

Data Meets Hospitality richt zich op de volgende thema’s:

  • Klantdata: Wat je kan en mag doen met de data van gasten. Leer wat je precies uit je verzamelde klantdata kunt halen.
  • Service: Meer grip op jouw personeel. Ontdek hoe je per werknemer de prestaties, fooien en werkroosters beter kunt beheren.
  • Omzet: Hoe je jouw menu het beste kunt samenstellen en welke menu-items het beste verkopen. Met deze data kun je betere inkoopbeslissingen maken en zorg je ervoor dat je altijd de juiste items in huis hebt.
  • Marketing: Data-driven marketing in jouw onderneming. Denk hierbij aan social media en reviewsites die je in jouw voordeel kunt inzetten.

Bocadero DMH Data Meets Hospitality

Maak kans op één jaar Lightspeed Restaurant

Naast de vele inspiratiesessies kun je ook iets winnen bij DMH: een jaar lang het complete Lightspeed Restaurant kassasysteem in jouw horecazaak! Meld je aan voor Data Meets Hospitality, maak een foto op het evenement en post de foto met #DMH18 op social media om kans te maken op Lightspeed Restaurant!

Onderneem slimmer met Lightspeed Restaurant.
Dit kan ons kassasysteem voor jou doen:

  • Een kassasysteem op je mobiele iPad en iPhone
  • 10+ automatisch gesynchroniseerde rapportages, ook verkrijgbaar op de iPad
  • Self-Order Menu mogelijkheden, als kiosk of op de tafel
  • Aanpasbaar menu en vloerplan
  • Bestellingen worden direct naar de keuken verstuurd
  • …en nog veel meer! Ontdek alle mogelijkheden van Lightspeed Restaurant.

Aanmelden en meer informatie

Wil jij Data Meets Hospitality bezoeken? Meld je dan aan op www.datameetshospitality.eu en bestel alvast je Early Bird ticket!

Waar: Beachbar Bocadero, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen, België
Wanneer: maandag 25 juni 2018 | 09:30 – 21:00
Voertaal: Nederlands

Wij ontmoeten je graag op DMH voor een festival dag vol food en inspiratie!

 

Wil jij je bedrijf toekomstbestendig maken?

Leer beter gebruik te maken van data inzichten. Kom naar Data Meets Hospitality 2019

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen