Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

De voordelen van een iPad POS kassasysteem

De voordelen van een iPad POS kassasysteem

De mobiele winkelervaring is een trendgolf, het verandert de manier waarop winkeliers hun bedrijf voeren en de interactie met hun klanten. Hoe kan een iPad de traditionele retailmarkt veranderen voor zowel de winkeleigenaar als de consument?

Een iPad kassasysteem zorgt voor een omslag door..

1. .. van alle kanten real-time data te bieden

Toegang tot real-time voorraadinformatie en productdetails vanuit de winkel (of vanaf de portiek), maakt het mogelijk dat je een plan kunt trekken op huidige trends gebaseerd op de meest up-to-date gegevens uit je eigen winkel. Ontdek wat goed verkoopt en op welke producten je misschien meer marge zou kunnen pakken.

2. .. een unieke customer experience te creëren 

Wanneer je jouw klanten herkent bouw je een sterke band met hen op en laat je hen merken dat je blij met ze bent. Maar hoe weet je wie de terugkerende bezoekers zijn? Jouw iPad POS kassasystem kan je hierbij helpen. Door klantprofielen aan te maken met daarin hun contactgegevens, aantekeningen en waarbij je ook kunt zien wat ze eerder hebben gekocht. Met al deze persoonlijke informatie bij de hand voelt elk bezoek aan jouw winkel bijzonder voor de klant. Wat zorgt voor trouwe klanten.

3. .. jouw klanten precies datgene te bieden waar ze naar zoeken

Je kassasysteem zou het mogelijk moeten maken dat je voor elke klant een stapje extra zou kunnen zetten. Bied ze bijvoorbeeld de mogelijkheid om producten speciaal voor hen te bestellen of achter te leggen, geef ze tegoeden of cadeaubonnen. Maar dat niet alleen. Wanneer je rond kan lopen in je winkel met alle informatie in je hand kun je ze precies informeren over elk (gerelateerd) product en zelf on-the-spot afrekenen.

Probeer ons kassasysteem gratis

Ga voor de 14 daagse gratis proefperiode van Lightspeed Retail.

4. .. bij elke verkoop het juiste gevoel mee te geven

Een iPad POS kassasysteem is een uitkomst voor zowel retailers als hun klanten. Door je kassa af te stemmen op jouw winkel, met afbeeldingen, logo en meer, is afrekenen weer een extra moment om de uitstraling van jouw merk te benadrukken. Maak de totale aankoopervaring van binnenkomst tot afrekenen tot een geslaagde branding experience.

5.  .. winkeleigenaren hun personeel beter te leren kennen

Geavanceerde rapportage helpt winkeleigenaren hun bedrijf beter managen. Wanneer je toegang hebt de statistieken zie je precies wat en hoeveel je personeel verkocht heeft en op welk moment, wat het inplannen en de functioneringsgesprekken gemakkelijker maakt.

6. .. de retailer flexibeler te maken

Neem je iPad mee waar je ook bent. Sta je met je bedrijf op een vakbeurs? Open je binnenkort een pop-up shop? Of een kiosk? Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en je gehele bedrijf is onder handbereik. De set-up is snel gedaan en je kunt je data splitsen per kassa zodat je weet hoe elke locatie het afzonderlijk doet.

Download onze whitepaper met best practices

Inspiratie voor winkels die er graag tussenuit springen.

Door iPads te verweven met je winkel zet je jouw deuren open voor een vernieuwde manier van winkelen. Het brengt ervaringen en kansen teweeg. Bied jij jouw klanten een unieke aankoopervaring? Lees meer over innovatie binnen de retail op onze website of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen