Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Drie nieuwe SEOshop thema’s voor enkele specifieke branches

Een mooi design creëren is lastig, maar absoluut essentieel. Daarom voorzien wij u via de Theme Store van een hondertal vooraf ontworpen e-commerce templates, waarmee u met simpele instellingen een gepersonaliseerde webwinkel kunt maken. Echter, niet elk thema is geschikt voor elk productaanbod en daardoor streven wij (en onze partners) ernaar om thema’s aan te bieden voor een achterliggende industrie. Om u te voorzien in designs voor enkele specifieke branches ontwikkelden wij een drietal nieuwe thema’s voor u.

Responsive design

Inmiddels werden al meer dan 26% van alle SEOshop orders via een mobile device geplaatst (over de laatste 7 miljoen orders). Afgelopen maart lanceerden we het eerste responsive thema Conform, waarmee onze webwinkeliers een grotere stap in de stijgende mobiele transactiewereld konden zetten. Na de lancering van dit thema volgden ook velen partners en inmiddels worden er een tiental responsive designs aangeboden in de Theme Store. Om wederom een uniek responsive thema aan te bieden, bouwden wij Flat Responsive voor u.

Flat Responsive: voor streetwear & indiebrands

Prijs: €12,00 / maand (actie: tot 1 jan a.s. €7,50 / maand)

Verkoopt u street-fashion of indie brand producten, dan is Flat absoluut hét thema voor u. Het thema heeft een zogeheten “flat-design” waardoor een rustige en betrouwbare uitstraling wordt gecreëerd. Met het minimalistische design bepalen uw producten eigenlijk uw identiteit. Het thema heeft enkele slimme features zoals een grote HD slider, flexibel menu, snelle USP’s, flexibele product afbeeldingen, promobanners en meer. Beoordeelt u nu zelf en bekijk de twee voorbeelden (presets).

Voorbeeld Flat Streetfashion (standaard)

Flat Streetfashion

Voorbeeld Flat Indie Brand

Flat Indie Brand

Desktop designs

Om u te voorzien in enkele betaalbare designs met een mooie en unieke uitstraling ontwikkelden wij een tweetal nieuwe thema’s met hele toffe features. Wij presenteren u Dresser en Vice, op dit moment geoptimaliseerd voor desktop en tablet. Wij adviseren u om de HTML5 mobiele shop te activeren in de SEOshop backend om verkopen via smartphones te stimuleren.

Dresser: voor high-end fashion

Prijs: €9,00 / maand (actie: tot 1 jan a.s. €6,00 / maand)

Dresser is een thema speciaal voor de verkoop van high-end kleding of mode accessoires. Denk aan pantalons, jurken of (maat)pakken. Het eigentijdse thema speelt volledig in op de minimum-design trend met veel beeldmateriaal en biedt enkele unieke functies waardoor de consument een leuke ervaring krijgt en de webwinkelier een community kan creëren. De “shop de look” functie laat op de homepage een look zien waaraan een collectie van producten kan worden gekoppeld. Ook de geïntegreerde Instagram foto feed zorgt voor user-generated content direct op uw homepage. Daarnaast is er specifieke aandacht voor uw blog en overige advertentiemogelijkheden. Bekijk hieronder de twee voorbeelden (presets).

Voorbeeld Dresser Clothing (standaard)

Dresser Clothing Standaard

Voorbeeld Dresser Suits

Dresser Suits

Vice: voor lifestyle brands & interior design

Prijs: €9,00 / maand (actie: tot 1 jan a.s. €6,00 / maand)

Bent u op zoek naar een flexibel in te richten thema? Bij Vice kunt u kiezen voor een layout-type “wide” of “boxed”. De header-sliders kunnen zo op meerdere mogelijkheden ingezet worden: breed uitgelijnd over de gehele site, ingesloten verhoogd, maar ook bestaat de optie een youtube video te plaatsen. De promo-banners zijn eenvoudig aan/uit te zetten middels de instellingen en ook de footer met nieuwsbrief functie is aan te passen (ook hier komt de “wide” of “boxed” functie terug). Er zit een lazy-load in product afbeeldingen, waardoor uw webwinkel sneller zal laden en daarnaast een uniek karakter heeft. Daarnaast kent Vice nog meer mogelijkheden, bekijk de drie voorbeelden (presets) hieronder dan ook graag.

Voorbeeld Vice Lifestyle (standaard)

Vice lifestyle

Voorbeeld Vice Interior Design

Vice interior

Voorbeeld Vice Fashion

Vice Fashion

Enkele laatste tips

Zoals aangegeven is niet elk thema geschikt voor elke branche. Dit is een heel belangrijke realisatie, want wij zien maar al te vaak dat thema’s ingezet worden voor een bepaalde shop en dat het design eigenlijk niet past. Wij adviseren u dan ook alle thema’s in de Theme Store te bekijken voordat u een beslissing neemt. Bekijk de voorbeelden (presets) die onze partners of wij u geven, zodat u een indicatie heeft van de mogelijkheden met dat thema. En probeer daarna wat uit. Maak een schets van hoe uw ideale webwinkel er volgens u uit zou moeten zien en vergelijk dit met de aanwezige thema’s. Zo maakt u een overwegen keuze.

Neem bij het inrichten van het thema ook rustig de tijd en geef het de aandacht die het verdient, want ook al is 90% van het designwerk voor u gedaan, die laatste 10% zijn uiterst cruciaal voor uw branding, conversie en retentie. Laat uw webwinkel na het inrichten ook beoordelen door enkele objectieve buitenstaanders, ze geven u wellicht handige tips.

Stappenplan

  1. Bepaal de branche waarin u gaat verkopen
  2. Maak een simpele schets van het design van uw ideale webwinkel
  3. Scroll rustig door de Theme Store en bekijk de ingestelde voorbeelden
  4. Probeer enkele thema’s uit, nadat u uw producten in de webwinkel heeft geplaatst (dit is gratis in de demo-periode!)
  5. Maak een overwogen keuze
  6. Geef de inrichting enige aandacht en tijd. Dit wordt beloond
  7. Laat uw webwinkel beoordelen door enkele objectieve buitenstaanders

Wilt u meer weten over de thema’s, bezoek dan graag onze Theme Store.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen