Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Ontdek de nieuwste Lightspeed eCom app updates van augustus

Ontdek de nieuwste Lightspeed eCom app updates van augustus

Nieuwsgierig naar de laatste Lightspeed eCom updates op het gebied van apps, thema’s of betaalverwerkers? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze maand lichten we een aantal nieuwe apps toe die geïntegreerd kunnen worden met Lightspeed eCom.  

 

Kiyoh – Maak je onderneming succesvoller met de review app

Met de vernieuwde review app van Kiyoh maak je je webshop nog succesvoller. Zodra je deze app integreert met Lightspeed eCom kunnen klanten je producten gaan reviewen. Nadat Google de reviews heeft geïndexeerd tellen ze mee voor je Google Ads campagnes en worden je organische zoekresultaten van sterren voorzien. Hierdoor vallen je producten beter op en bouw je aan klantrelaties op basis van vertrouwen. De betrouwbaarheid van de reviews wordt vergroot door de samenwerking tussen Kiyoh en Thuiswinkel.org. 

 

Feedback Company – verzamel reviews en transformeer bezoekers in klanten

Onafhankelijk reviews zorgen voor geloofwaardigheid en vertrouwen, zo weet ook de Feedback Company. Met deze vernieuwde app verzamel je gemakkelijk reviews van je producten en je webshop, en sta je dichter bij je klant door het toevoegen van een online vraag & antwoord module. De Feedback Company zorgt ervoor dat je reviews zowel op je website als op Google komen te staan. 

eCom apps

Kangaroo Rewards – het loyalty programma voor je webwinkel

Op zoek naar een loyalty programma voor je webwinkel? Dan heeft Kangaroo Rewards de oplossing voor je. Maak je eigen digitale cadeaubonnen, trek meer klanten via social media, en laat klanten punten sparen die ze kunnen inwisselen voor producten of speciale acties. Ook krijg je wekelijkse e-mail updates over de prestaties van je loyalty programma. 

 

B2B PRO – voor het professionele zakenleven

B2B Pro is het nieuwe thema van Instijl Media voornamelijk gericht op B2B ondernemingen. Het strakke thema heeft een professionele uitstraling. Je kunt als ondernemer kiezen of je prijzen gelijk zichtbaar wilt maken of alleen zodra klanten inloggen. De prijzen worden vervolgens inclusief of exclusief BTW getoond. Je websitebezoekers kunnen makkelijk prijzen en andere features van producten vergelijken – de pagina hoeft niet eens meer geladen te worden. 

Bulk orders bestellingen worden een fluitje van een cent met dit thema: met één druk op de knop bestel je een product in alle varianten die beschikbaar zijn. Ondanks dat dit thema voornamelijk gefocust is op B2B ondernemers, kan het ook door B2C verkopers gebruikt worden.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen