Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Goede opkomst bij E-commerce Live met SEOshop Premium

Gisteren werd in de Beurs van Berlage in Amsterdam voor de eerste keer E-commerce Live georganiseerd. Een e-commerce event speciaal voor de grotere e-commerce professionals. Ook SEOshop Premium was hierbij aanwezig. We maakten een sfeerrapportage.

De Beurs van Berlage was gisteren zeer goed gevuld, waardoor er een gezellige sfeer op het evenement was. In dat opzicht kan de organisatie zeker terugkijken op een geslaagde eerste editie. Ook de opzet was afwijkend van andere vergelijkbare events, want naast de stands waren er ook round table sessions en meer dan 120 sprekers.

E-commerce stands met e-commerce leaders

In de grote zaal konden de bezoekers kennismaken met verschillende e-commerce spelers die in hun vakgebied een oplossing bieden voor de grotere e-tailers. Ook SEOshop Premium had hier een stand en sprak met veel van de aanwezigen.

Sfeer stands

Round tables voor meer interactie

Om de interactie te stimuleren werden in de aangrenzende ruimte round table sessies georganiseerd, waarvoor bezoekers zich vooraf konden inschrijven. Tijdens deze sessies konden bezoekers in een comfortabele setting met een e-commerce professional praten – aan een ronde tafel – samen met andere geïnteresseerden. De tafelheer of tafeldame kon hierbij een e-commerce vraagstuk aan zijn/haar luisteraars voorleggen om dit vervolgens gezamenlijk te bespreken. Uiteraard met het doel om hier samen een oplossing voor te vinden.

Round tables

Ruim 120 sprekers

Bovendien waren ruim 120 sprekers uitgenodigd om over een specifiek e-commerce onderwerp te spreken. Jaco Flach, van Rehab Footwear sprak hier namens SEOshop Premium over de manier waarop zijn bedrijf een optimale merkbeleving creëert met een doordachte omni-channel strategie.

De organisatie had bovendien een aantal grote namen weten te strikken, waaronder FonQ, Bol.com en Zalando om hun ervaringen en kennis met de aanwezigen te delen.

Presentatie Fonq

Conclusie

Terugkijkend op het evenement, mag de organisatie tevreden zijn met deze eerste editie. Zeker de opkomst was erg goed voor een eerste editie. Wij vonden het in ieder geval interessant om aanwezig te mogen zijn!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen