Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Ecommerce50 is op zoek naar de snelst groeiende webwinkels

Ecommerce50 is op zoek naar de snelst groeiende webwinkels

Wie zijn de snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland? Dat maakt de Ecommerce50, het nieuwe initiatief van Lightspeed, de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards en Thuiswinkel.org binnenkort bekend. Met de Ecommerce50 wordt voor het eerst inzicht gegeven in de 50 snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland. Bedrijven kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op de website. De complete lijst en winnaar wordt op 24 maart bekend gemaakt tijdens het Thuiswinkel Awards Gala.

Nieuw initiatief

Alhoewel het idee al een tijdje op de plank ligt is er even gewacht met de uitvoering. De tijd is rijp, aldus Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org: “Je ziet dat er veel grote webwinkels zijn, maar ook de kleinere webshops ontpoppen zich steeds sneller tot grote e-commercespelers. De online concurrentie is niet mals.” De Ecommerce50 laat heel Nederland zien welke e-commercebedrijven verrassend snel groeien. Het biedt ondernemers in deze jonge en dynamische branche een podium.

Deelname

Alle Nederlandse bedrijven die online producten of diensten verkopen kunnen zich inschrijven. Zowel B2C als B2B uit alle branches, van online kledingwinkels tot elektronicazaken. Maar ook aanbieders van reizen, voedingsmiddelen of halffabrikaten kunnen meedoen. Deelnemers worden beoordeeld op hun omzetstijging in 2015, ten opzichte van 2014. Om een plek te bemachtigen in de Ecommerce50 moet je minstens 3 jaar bestaan en minimaal 500.000 euro omzet per jaar draaien. Inschrijven kan tot 6 maart op ecommerce50.nl

Bekendmaking winnaars

Welke e-commercebedrijven de 50 snelst groeiende van Nederland zijn, wordt pas bekend tijdens het Thuiswinkel Awards Gala op 24 maart 2016. De drie hoogstgenoteerde webwinkels ontvangen een prijs. Er kan niet worden gestemd en er is ook geen jury. Het bepalen van de rangorde wordt onafhankelijk uitgevoerd op basis van een aantal vooraf gedefinieerde criteria. Bij dit proces is EY als partner betrokken. De feestelijke uitreiking vindt plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Kijk voor alle informatie over inschrijven, voorwaarden en de uitreiking op ecommerce50.nl.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen