Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Lightspeed App Store: 2 gratis apps voor jouw webshop

Lightspeed App Store: 2 gratis apps voor jouw webshop

Gefeliciteerd! Je eerste eigen webshop van Lightspeed is een feit en de eerste stap naar succes is gezet! Je hebt een prachtig thema uitgekozen in de Lightspeed Theme Store, je producten staan uitgestald in jouw webshop.Maar: het kan voorkomen dat je webshop naar jouw zin niet genoeg verkeer genereert. En dus minder verkoopt. Meer bezoekers naar je webshop halen is de eerste stap in het groeien van je webshop naar een hoger niveau.

Heb je al eens een kijkje genomen in de Lightspeed App Store? Hier kan je meer dan 250 verschillende apps vinden die bij elke webshop passen. En het mooie van allemaal? Veel van deze apps zijn nog gratis ook! Vandaag neem ik je mee op een reis door de ‘’must-have’’ gratis apps die de App Store jou te bieden heeft, en die jou helpen je webshop naar een hoger niveau te tillen.

Shopboost

Een veelvoorkomend probleem: je webshop bezoekers vullen hun mandje, maar laten het vervolgens achter. Een typisch geval van twijfelgedrag. Aan jou de taak om deze bezoekers een duwtje in de juiste richting te geven en om te zetten in klanten Met de gratis tool van Shopboost geef je twijfelende bezoekers een leuke verrassing zoals een korting of een gratis product. Zo trek je bezoekers makkelijker over de streep !

shopboost lightspeed

Natuurlijk wil je niet dat je klanten het maar bij één aankoop laten. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze klanten loyaal blijven. Het verhogen van je retentie – klantenbinding – is zeer belangrijk voor de groei van je webshop. Huidige klanten die meerdere malen een aankoop in je webshop doen, zorgen voor vast inkomsten hebt. En dat zal dat op lange termijn voordeliger zijn voor je de groei van je onderneming.

 

MyParcel

Waar de vorige app je meteen toegang geeft tot de betaalmogelijkheden, moet je de verzending natuurlijk niet vergeten. De handige tool van MyParcel geeft jou en je webshop meteen toegang tot de nieuwste PostNL verzendopties, voordelige tarieven en de beste klantenservice. Met deze app zorg je ervoor dat je pakketjes snel en gemakkelijk online verzonden worden naar je bezoekers.

MyParcel lightspeed

Conclusie

De Lightspeed App Store staat vol met handige apps om het jou als webshop eigenaar een stukje makkelijker te maken. Probeer de bovenstaande 2 gratis apps eens uit om je webshop een vliegende start te geven!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen