Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Lightspeed App Store: 5 gratis apps voor jouw webshop

Lightspeed App Store: 5 gratis apps voor jouw webshop

Gefeliciteerd! Je eerste eigen webshop van Lightspeed is een feit en de eerste stap naar succes is gezet! Je hebt een prachtig thema uitgekozen in de Lightspeed Theme Store, je producten staan uitgestald in jouw webshop.
Maar: het kan voorkomen dat je webshop naar jouw zin niet genoeg verkeer genereert. En dus minder verkoopt. Meer bezoekers naar je webshop halen is de eerste stap in het groeien van je webshop naar een hoger niveau.

Heb je al eens een kijkje genomen in de Lightspeed App Store? Hier kan je meer dan 250 verschillende apps vinden die bij elke webshop passen. En het mooie van allemaal? Veel van deze apps zijn nog gratis ook! Vandaag neem ik je mee op een reis door de ‘’must-have’’ gratis apps die de App Store jou te bieden heeft, en die jou helpen je webshop naar een hoger niveau te tillen.

EasyMarketing

Met deze Google AdWords & Shopping app optimaliseer je jouw marketingcampagnes en verhoog je de omzet van jouw webshop. Via de tool kun je eenvoudig jouw datafeed en online marketingcampagnes beheren. En je kunt EasyMarketing helemaal gratis uitproberen! Geen commissie fee, geen setup kosten en geen verplichtingen. Hierna betaal je alleen voor de Google Advertentie kosten.

easymarketing lightspeed

Kortom, met marketingcampagne apps als EasyMarketing trek je eenvoudig meer bezoekers naar je webshop. Maar daarmee is de kous er nog niet helemaal af. Deze bezoekers zullen nog wel een aankoop moeten doen om de zogeheten conversie van je webshop te verhogen.

Shopboost

Een veelvoorkomend probleem: je webshop bezoekers vullen hun mandje, maar laten het vervolgens achter. Een typisch geval van twijfelgedrag. Aan jou de taak om deze bezoekers een duwtje in de juiste richting te geven en om te zetten in klanten Met de gratis tool van Shopboost geef je twijfelende bezoekers een leuke verrassing zoals een korting of een gratis product. Zo trek je bezoekers makkelijker over de streep !

shopboost lightspeed

Natuurlijk wil je niet dat je klanten het maar bij één aankoop laten. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze klanten loyaal blijven. Het verhogen van je retentie – klantenbinding – is zeer belangrijk voor de groei van je webshop. Huidige klanten die meerdere malen een aankoop in je webshop doen, zorgen voor vast inkomsten hebt. En dat zal dat op lange termijn voordeliger zijn voor je de groei van je onderneming.

Happy Email

Een persoonlijke benadering valt altijd goed bij de klant. Met de handige tool Happy Email stuur je nieuwe klanten automatisch een persoonlijke bedankmail nadat ze een aankoop hebben gedaan.. Je klanten zullen dit gebaar erg waarderen en eerder geneigd zijn een herhaal-aankoop te doen. Laat een verpletterende eerste indruk achter op klanten en zorg dat ze snel weer bij je webshop terugkomen!

Happy Email lightspeed

Meer verkeer, hogere conversie en hogere retentie zijn essentieel voor een succesvolle webshop. Maar ook je webshop management is belangrijk. Er is een wijd scala aan apps beschikbaar voor het verbeteren van je webshop management. De volgende twee apps zijn top gratis tools om jouw webshopbeheer helemaal op orde te krijgen.

Pay.nl

Met deze plugin worden online betalingen correct verwerkt, zodat jij je kunt focussen op je core business. Pay.nl voegt in een handomdraai iDEAL en 20 andere betaalmogelijkheden toe aan je webshop. Niet alleen is deze app een uitkomst voor jou, maar ook je bezoekers zullen de verschillende betaalopties erg waarderen. Of ze nu met IDEAL, Mastercard of VISA betalen, met Pay.nl is je betalingsverwerking voortaan goed geregeld!

pay.nl lightspeed

MyParcel

Waar de vorige app je meteen toegang geeft tot de betaalmogelijkheden, moet je de verzending natuurlijk niet vergeten. De handige tool van MyParcel geeft jou en je webshop meteen toegang tot de nieuwste PostNL verzendopties, voordelige tarieven en de beste klantenservice. Met deze app zorg je ervoor dat je pakketjes snel en gemakkelijk online verzonden worden naar je bezoekers.

MyParcel lightspeed

Conclusie

De Lightspeed App Store staat vol met handige apps om het jou als webshop eigenaar een stukje makkelijker te maken. Probeer de bovenstaande 5 gratis apps eens uit om je webshop een vliegende start te geven!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen