Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

5 redenen waarom je Horecava niet mag missen

5 redenen waarom je Horecava niet mag missen

Horecava is het grootste Nederlandse evenement voor horeca professionals. Tussen 7 en 10 januari vindt deze jaarlijkse beurs weer plaats in de RAI in Amsterdam. Met meer dan 700 exposanten onder één dak, is er voor elke horecaondernemer wel iets nieuws te ontdekken. Een bezoek aan Horecava staat al 63 jaar in het teken van de laatste trends en ontwikkelingen in de horecasector ontdekken. Twijfel je nog om te komen? Hier zijn 5 goede redenen om naar Horecava 2019 te gaan.

Wil jij je bedrijf toekomstbestendig maken?

Leer beter gebruik te maken van data. Kom naar Data Meets Hospitality 2019

1. Ontdek nieuwe merken, producten en services

Op Horecava kan je vier dagen lang de producten en services van meer dan 700 exposanten ontdekken én proeven. Ben je op zoek naar de laatste trends in de dranken- en voedingssector? Horecava is ideaal hiervoor (vergeet zeker niet onze stand 01.200 te bezoeken). Naast food & drinks exposanten vind je onder andere het InnovatieLAB, waar de nieuwste innovaties, trends en start-ups (meer dan 40!) in de foodservice branche te vinden zijn.

Ook is er een Spraakmakend Veggie & Fruit paviljoen waar de focus op de vegan trend ligt. Bierliefhebbers kunnen terecht in de speciaal- en craft bier hal met twee speciale pop-up bier restaurants met als thema foodpairing met bier. Zo is er voor ieder wel wat wils!

2. Nieuwe hal: Food Mobility & Delivery

Een van de grootste trends van 2018 was food delivery, en deze trend zet stevig door in 2019. Daarom is er voor het eerst op Horecava een Food Mobility & Delivery hal (Hal 9). Door de snelle opkomst van delivery, zijn er verschillende schakels in de foodservice keten die voor verschillende uitdagingen zijn komen te staan. Neem bijvoorbeeld Lightspeed partner Deliverect, die zorgt voor een rechtstreekse integratie tussen delivery partners en je kassasysteem. Bezoek Deliverect op stand 09.306.

3. Ontdek nieuw horecaconcept The Traveller

The Traveller is een nieuw pop-up concept bedacht door Michiel Deenik, Neal Valentijn (gekend van Visaandeschelde en The Roast Room) en Jeroen van Brussel. Het nieuwe concept wordt voor het eerst voorgesteld op Horecava, en zal daarna een permanente locatie krijgen in Amsterdam. Geïnspireerd door reizen, heeft Michiel Deenik een culinaire ontdekkingsreis bedacht met wereldgerechten. Lightspeed is tevens de officiële sponsor van The Traveller, dus je kan Lightspeed Restaurant hier live in actie zien.

4. Ontmoet Lightspeed!

Zoals elk jaar is ook Lightspeed aanwezig op Horecava! Tussen 7 en 10 januari staat er een team Lightspeed experts voor Horecava bezoekers klaar op stand 01.200. Dit kan je allemaal verwachten van onze stand:

  • Energie boost: begin je dag meteen goed met een heerlijke kop koffie verzorgd door de barista’s van Vascobelo.
  • Praat met onze experts: 1 op 1 gesprekken met Lightspeed experts. Of je nu al klant bent of je wilt informeren over de mogelijkheden met Lightspeed Restaurant, onze medewerkers staan voor je klaar.
  • Probeer het Self-Order Menu: Bestel vanaf 12 uur gerechten van topchef Lars Scharp (Lars Amsterdam) via het Self-Order Menu
  • Tijdelijke promo: Een zeer aantrekkelijke Lightspeed promo die enkel gedurende Horeca Expo geldig is. Informeer hierover bij één van de Lightspeed medewerkers op de stand.

5. Horecava Street Takeover

Horecava eindig dagelijks misschien al om 18 uur, maar daar stopt het niet! Op 7, 8 en 9 januari gaat Horecava gewoon door tijdens de Horecava Street Takeover in de Reguliersdwarsstraat. Verleng je beursbezoek door een bezoekje te brengen aan de de gezelligste straat in Amsterdam, die op deze dagen volledig in het teken staat van Horecava. Hét moment om te netwerken met collega-ondernemers onder het genot van een borrel of een lekker diner in één van de vele horecagelegenheden in de Reguliersdwarsstraat.

Tot en met 31 december kosten Horecava tickets € 25,- in plaats van € 55,-. Profiteer van dit voordeel door nu je tickets te bestellen.

Kom je ook naar Horecava 2019?

Zet jezelf op ‘aanwezig’ en ontvang automatisch updates!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen