Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Bezoek ons op Internet World in München

Op 25 en 26 februari vindt u ons op Internet World in München. Internet World is dé e-commerce beurs van Duitsland en vindt één keer per jaar plaats in de Neue Messe München. Tijdens deze beurs laten we zien wat de voordelen van ons platform zijn, zowel voor webwinkeliers die in Duitsland actief zijn of in Duitsland willen starten.

De beurs

Internet World vindt dit jaar voor de achttiende keer plaats. Dit jaar presenteren 300 e-commerce specialisten hun diensten, aan ruim 12.000 bezoekers, op een totaaloppervlak van 11.000m2. De beurs is toegankelijk voor iedereen, maar heeft een duidelijke focus op B2B e-commerce. Meer informatie over de beurs vindt u hier.

Onze stand

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om ons platform nog beter geschikt te maken voor de Duitse markt. Zo is ons checkout proces geoptimaliseerd aan de hand van de Duitse regelgeving en zijn veel Duitse integraties verbeterd. Hierdoor is ons platform volledig geschikt geworden voor de Duitse markt en dat heeft ons in staat gesteld om een nog snellere groei in Duitsland te realiseren. Omdat nog niet iedereen in Duitsland weet hoe gemakkelijk het is om een webwinkel met SEOshop te starten, besloten we onze mogelijkheden te laten zien tijdens Internet World in München. Hier zijn we te vinden op stand B 081.

Wilt u ook weten hoe u een webwinkel in Duitsland kunt starten met SEOshop, of heeft u al een Duitse webwinkel bij SEOshop en bent u op zoek naar een partij die u verder kan helpen – bijvoorbeeld bij uw SEO- of marketingactiviteiten – kom dan ook naar Internet World in München. U kunt zich hier gratis aanmelden.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen