Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

KiyOh vanaf nu beschikbaar in de SEOshop App Store, Trusted Shops vanaf november

Toen wij onze App Store introduceerden was ons doel om zoveel mogelijk uitbreidingen op ons platform beschikbaar te stellen om u te helpen groeien. Op die manier kunnen webwinkeliers zelf kiezen welke uitbreidingen ze willen activeren, kunnen we het beheer van een webshop eenvoudig houden en kunnen app partners zelf hun app beheren (bijvoorbeeld wanneer de mogelijkheden van de app worden uitgebreid). Vandaag verplaatsen we daarom de integratie met KiyOh naar de App Store. Trusted Shops zal snel volgen. In deze blogpost leest u wat dit voor u betekent.

Voordelen van de App Store

Onze App Store bevat plug-ins die gebouwd zijn op onze API. Simpel gezegd is dat een communicatielaag die het mogelijk maakt dat uw webshop kan communiceren met een externe service, zoals bijvoorbeeld boekhoudsoftwarepakketten, e-mailmarketingsoftware en klantenservice tools.

Voordat deze API en App Store bestonden, werden koppelingen met externe partijen – zoals die met KiyOh – direct in ons platform geïntegreerd. Dit heeft echter beperkingen. Zo kan een ingebouwde functie bijvoorbeeld slechter communiceren met apps die via de API werken, waardoor een deelfunctie soms niet werkt. Nog veel belangrijker is dat SEOshop deze plug-in dient te beheren, terwijl wij ons liever richten op standaard functionaliteit voor de massa en de stabiliteit van het platform. Updates voor specifieke klanten zijn daarom een stuk lastiger. Nu hebben we partners – in dit geval KiyOh en Trusted Shops – bereid gevonden deze plug-ins zelf te beheren.

Door dit te doen, kunnen partners de app zelf updaten waar nodig, waardoor innovaties eerder onze klanten bereiken. De partner is daarnaast expert op zijn vakgebied. Hij zal dan ook weten hoe de app het best ontwikkeld dient te worden. Bovendien bepaalt u zelf van welke apps u gebruik wilt maken, zodat de beheeromgeving van uw webshop overzichtelijk blijft. De voordelen zijn dus:

 

 

  • Features worden snel toegevoegd – de partner onderhoudt de app en kan daardoor nieuwe mogelijkheden van zijn product sneller en eenvoudiger toevoegen.
  • Schaalbaarheid – de app kan beschikbaar gesteld worden voor ieder land waar u wilt verkopen, zonder daarvoor afhankelijk te zijn van SEOshop.
  • Klantgerichtheid – u bepaalt zelf of u gebruik wil maken van een functie. Op die manier houden we de backoffice ‘clean’ en blijft het eenvoudig om uw webshop te beheren.
  • Betere ondersteuning – voor vragen kunt u direct terecht bij de ontwikkelaar van de app. Hij kent het product het best en kan dus de beste ondersteuning bieden.

Stappenplan

Al eerder werd de app van The Feedback Company verplaatst naar de App Store. De stappen die u moet nemen voor de KiyOh app zijn precies hetzelfde.

Overstappen naar de KiyOh app

  • Stap 1: Installeer de nieuwe app in de App Store via de ‘Installeer app’ knop
  • Stap 2: Voer de volledige installatie uit.
  • Stap 3: Navigeer naar de oude KiyOh integratie via deze URL.
  • Stap 4: Vink de activeer checkbox achter ‘Status’ uit.

Let op: op 1 december 2015 wordt de standaard integratie met KiyOh definitief uitgeschakeld. Zorg dus dat u voor die tijd bent overgestapt naar de vernieuwde gratis app.

Trusted Shops volgt in november

De Trusted Shops app zal in november live worden gezet. U ontvangt hier uiteraard nog een bericht over.

Huidige gebruikers worden persoonlijk geïnformeerd

Als u nu al gebruik maakt van KiyOh, dan zal u per e-mail persoonlijk worden geïnformeerd over de wijzigingen. Ook als u gebruik maakt van Trusted Shops zult u in november een e-mail ontvangen over de wijzigingen voor deze app. Houd uw mailbox dus goed in de gaten!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen