Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Lightspeed introduceert: Home

Lightspeed introduceert: Home

Home is het nieuwe gezicht van je onderneming. Het volledig nieuwe dashboard geeft je niet alleen een snel inzicht in je dagelijkse verkoop en voorraad, maar gebruikt deze informatie om je te helpen met je dagelijkse bezigheden. En het beste hiervan? Het is gratis, en vanaf nu direct beschikbaar voor zowel bestaande als nieuwe Retail-accounts.

Werken met Home

Er gebeurt veel tijdens een drukke dag in een winkel. Veel van onze gebruikers gaven aan moeite te hebben met het behouden van overzicht. Voor ons was dit de motivatie om Home te ontwikkelen: een manier voor jou om sneller en efficiënter je onderneming te runnen.

Wat doet Home?

  • Biedt inzicht: het gebruikt de dagelijkse cijfers van je onderneming om jou op de hoogte te houden van je KPI’s
  • Visualiseert verkoop: het geeft een visueel overzicht van je transacties, en maakt een inschatting van het dagelijks functioneren van je winkel
  • Task Cards: het vertelt je direct vanaf je Home scherm wat vandaag je meest belangrijke to-do’s zijn. Zo kun je meteen aan de slag!
  • Activiteiten feed: het verzorgt een live feed van de transacties die op dat moment plaatsvinden in je winkel

NB: Home is alleen toegankelijk voor diegenen die ook toegang hebben tot de andere management-rapporten. Het is dus niet voor iedereen zichtbaar.

Met behulp van task cards geeft Home een snel overzicht van je meest belangrijke to-do’s. Diezelfde task cards dienen daarnaast als shortcut naar de betreffende taak. Speciale orders, werkorders, of verkooptransacties: alles is binnen handbereik. Heb je geen task card-notificaties? Gefeliciteerd, je bent helemaal bij!

Een andere hulpmiddel waarmee Home je tijd bespaart is de activity feed. Je hoeft niet langer door rapporten heen om te zien wat er op dat moment in je winkel gebeurt. In plaats daarvan kun je gedurende de dag door middel van de activity feed precies zien wat er aan transacties plaatsvindt.

Last but not least is er een omzet-grafiek aan het Home-scherm toegevoegd. Op deze manier ben je direct op de hoogte van het belangrijkste cijfer uit je winkel, en kun je met gemak de omzet van weken, maanden of zelfs winkels met elkaar vergelijken.

Naast deze nieuwe functies, hebben we het design ook een upgrade gegeven. Retail heeft een nieuwe look: donker en met een primaire focus op data. De komende tijd kun je meer Lightspeed features verwachten met dit nieuwe uiterlijk.

Lightspeed Home

De volgende stap

Onze ontwikkelaars zitten niet stil, en er zijn alweer nieuwe features voor Home onderweg. Home is ontwikkeld met behulp van jullie feedback, en het doel is om deze nieuwe stappen wederom zo goed mogelijk op jullie wensen aan te laten sluiten. Eventuele feedback kan via de Send Feedback-knop worden doorgegeven.

We hopen dat het met Home nog makkelijker wordt voor jou om je onderneming efficiënt te managen!

Meer details over Home?

Een overzicht van Home

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen