Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Company

200MB Mailbox ophoging

200MB Mailbox ophoging

Op deze heerlijke lenteavond wil je misschien wat eerder van werk weg. Dus laat het wegwerken van je mailtjes in je volgelopen mailbox maar even voor wat het is. Want Lightspeed biedt een flinke verhoging van je mailbox-opslagruimte. Natuurlijk voor al onze webwinkeliers!

200 MB verhoging
Vanaf vandaag is er voor iedere klant van Lightspeed 5 keer zoveel ruimte beschikbaar in het webshop-mailaccount. De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt om de problemen met de spam-filter op te lossen. We zijn blij dat we jullie kunnen mededelen dat dit is gelukt. Dus behalve dat je vanaf nu meer ruimte hebt, heb je nu ook minder last van spam. 

Activeer je e-mailadres
Heb je nog geen e-mailadres voor je webshop? Onder Algemeen > Instellingen> E-mails & Domeinen > tabblad E-mails kun je een e-mail aanmaken. Klik op de groene plus boven in de navigatie, er verschijnt een pop-upscherm waar je jouw gewenste e-mailadres kunt invoeren.

Voor meer informatie over jouw mailbox op Lightspeed (voorheen SEOshop), ga naar onze informatiepagina. Werk je met die nieuwe backoffice? Kijk dan hier.

Fijne avond,
Het Lightspeed team

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen