Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Waarom je de 'Masterclass Grow Your Business' niet mag missen

Waarom je de 'Masterclass Grow Your Business' niet mag missen

Op maandag 23 september is het weer zover. De Lightspeed Masterclass is na een zomerstop weer terug van weggeweest en komt deze keer naar Amsterdam! Tijdens de Grow Your Business Masterclass leer je alles over het optimaliseren van jouw horecazaak: van service tot personeel. We hebben vier topsprekers klaar staan die relevante tips en bruikbaar advies met je delen. Ontdek drie redenen waarom je de Grow Your Business Masterclass niet mag missen!

1. Relevante inzichten van topexperts

Net zoals bij de vorige editie van Masterclass, hebben we weer inspirerende sprekers in de line-up.

De jonge horecaonderneemster Johanneke van Iwaarden opende 3 jaar geleden samen met twee vrienden een horeca-locatie in Amsterdam – het begin van The Breda Group. Ondertussen hebben de drie vrienden hun 4e horecazaak geopend. De laatste aanwinst is het restaurant Maris Piper, de locatie van deze Masterclass. Johanneke gebruikt haar expertise om meer te vertellen over data insights en hoe die helpen bij het uitbreiden van je onderneming:

“Due to the extensive possibilities of data insights in Lightspeed it is possible for us to gain more revenue and expand our business.”

Lois Wijma (customer success) en Merel Kloots (Product Manager) van L1nda vertellen meer over hoe personeelsmanagement jouw onderneming kan laten groeien. Ze zien namelijk geregeld dat horecaondernemers pas achteraf schakelen in plaats van van tevoren een prognose opstellen.

Veerle van Gorp, Sales Engineer bij Lightspeed, gaat het hebben over hoe je als restaurant delivery kunt aanbieden en hoe delivery software je daarbij kan helpen. Veerle geeft aan waarom het zo belangrijk is:

“De verandering van klantbehoefte zorgt voor nieuwe software behoeften bij ondernemers.”

Masterclass Amsterdam

2. Persoonlijk advies

Vergeleken met beurzen en conferenties, zijn Masterclasses een stuk intiemer en persoonlijker, en dus het perfecte moment om één-op-één advies te vragen aan de aanwezige Lightspeed Restaurant experts. Denk je erover na om op Lightspeed over te stappen, maar twijfel je over de functionaliteiten? Of ben je al klant en heb je een vraag over bepaalde rapporten of andere functie? Of ben je benieuwd naar welke integraties je kunnen helpen je horecazaak beter te runnen? Na de spreker sessies krijg je ruim te tijd om dit met één van onze experts te bespreken.

3. Tijd om te netwerken

De Masterclass wordt afgesloten met een walking dinner en netwerk borrel (inbegrepen in de ticketprijs). Als horecaondernemer heb je weinig tijd om andere ondernemers te ontmoeten, dus zie dit als een ultieme kans om met collega’s te sparren! 

Aan het einde van de Masterclass heb je splinternieuwe inzichten voor een nieuwe strategie om je horecazaak te optimaliseren en heb je je netwerk uitgebreid met nieuwe connecties. Wil je erbij zijn op 23 september? Registreer hier en bevestig je plek, er zijn nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Al geregistreerd? Volg alle updates via het Facebook event!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen