Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Modefabriek 2019: deze highlights mag je niet missen

Modefabriek 2019: deze highlights mag je niet missen

Het is weer tijd voor het leukste Amsterdam fashion trade event, de Modefabriek. Op maandag 8 juli en dinsdag 9 juli openen de deuren van de RAI in Amsterdam voor professionals uit de modesector vanuit de hele Benelux. Mochten deze dagen nog niet rood omcirkeld in je agenda staan, lees dan snel waarom je Modefabriek 2019 niet mag missen.

Inspiratie en creativiteit in overvloed

Tijdens deze zomereditie valt er genoeg nieuws te ontdekken op modegebied. In drie verschillende districten kun je je vergapen aan de creatieve designs van meer dan 600 merken. Alle trends voor het komende seizoen komen aan bod en er valt genoeg te shoppen! In de BLUE MARKET vind je zelfs alleen maar blauwe kleding en goodies. Een overzicht van alle merken vind je hier.

Op zoek naar mooie kledingmerken en conceptstores?

Bekijk hier 10 leuke winkels in Amsterdam

Modefabriek 2019

Van b2b event naar p2p event

Voor diegene die denken dat dit een standaard b2b event is, heeft het mis. Het kan beter gezien worden als een festival waar ondernemers uit de modewereld bij elkaar komen en elkaar inspireren. Modefabriek 2019 noemt het daarom een people to people event (p2p). Er zijn genoeg mogelijkheden om collega’s uit de sector te ontmoeten en tot nieuwe inzichten te komen tijdens de MF Talks presentaties.

De presentaties van Maru Asmellash en Rosalie van Beveren mag je zeker niet missen (dinsdag 9 juli, van 16:00 tot 17:00). Maru, mede-oprichter en marketingman van The New Originals (TNO), vertelt over het opbouwen van een community, en hoe social media en branding je daarbij helpt. Rosalie, Brand Ambassador van Lightspeed, vertelt over het managen van online en offline retail marketing. Ze gebruikt daar onder andere Lightspeed Omnichannel voor.

Modefabriek 2019

Nieuw talent bij Modefabriek 2019

Bij Modefabriek 2019 is er veel aandacht voor afgestudeerde fashion talenten. Er wordt een speciaal podium gecreëerd voor aanstormende designers. Deze groep creatievelingen zijn de moeite waard om in de gaten te houden. Heb je nog hulp nodig om jezelf op de kaart te zetten? Stel dan een goed portfolio samen tijdens de ‘work it workshops’ of kijk samen met een professional hoe je je cv kunt verbeteren.

Meet-up Monday tijdens Off_SOUTH

Dit jaar is de aftrap van het side-event Off_South. De nieuwe fashion-generatie kan zich op 8 juli verheugen op interessante meet-ups over sport, denim, urban en nieuwe klassiekers. Het wordt een verzamelplek voor retailers en merken, zoals Fjällräven, Rains, Another-Label en nog 60 anderen. Een shuttlebus brengt je snel van de Rai naar de pop-up locatie Temp zodat je niets hoeft te missen.

Wil je meer weten over hoe Lightspeed ondernemers in de mode-industrie een vliegende start kan geven? Bezoek dan standnummer 12 in de centrale hal. We zien je graag op 8 en 9 juli bij Modefabriek 2019.

Wil je de zomereditie van Modefabriek niet missen?

Koop nu last-minute tickets!

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen