Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

3x redenen om de Modefabriek 2020 wintereditie te bezoeken! 

3x redenen om de Modefabriek 2020 wintereditie te bezoeken! 

Twee keer per jaar presenteert de Modefabriek de nieuwste trends en collecties in de fashion branche. Op 26 en 27 januari trapt Modefabriek het jaar 2020 af met de wintereditie in RAI Amsterdam. Lightspeed is als trotse partner ook aanwezig op dit bruisende fashion event. Als retail ondernemer wil je het ook echt niet niet missen! 

1. Doe inspiratie op voor de toekomst

Ontdek tijdens Modefabriek 2020 welke trends niet kunnen ontbreken in jouw winkel en welke collecties je het beste kunt inkopen voor het najaar en de winter van 2021. Leer de gezichten achter de meer dan 600 aanwezige merken kennen en doe relevante contacten op. Het evenement is onderverdeeld in vier ruimtes, waardoor jij direct op je doel af kunt gaan:

  • North hall: Mannen trends, van business tot vrije tijd 
  • Central hall: Premium dameskleding
  • East hall: Hippe kleding voor de volgende generatie & fashion influencers
  • West hall: Trendy, fast moving fashion

Modefabriek

2. Ontdek het gevarieerde programma van Modefabriek 2020

Er valt genoeg te beleven tijdens Modefabriek 2020. Niet alleen worden de nieuwste trends en collecties getoond, er ook een gevarieerd programma. Ga langs bij de TRENDHUB en krijg binnen 5 minuten de nieuwste trends te horen op het gebied van kleur, stoffen, patronen en prints. Verbeter je CV of Portfolio bij de HTNK workshops, of wordt bij Fashion Match (schrijf je vantevoren in) gekoppeld aan een business partner om informatie uit te wisselen. Ben je op zoek naar inspiratie en wil je leren van collega’s uit het vakgebied? Ga dan naar een van de MF talks! 

Modefabriek

3. NIEUW: Doe kennis op bij de expert workshops

Deze expert workshops zijn een mooie nieuwe toevoeging aan het programma van Modefabriek 2020. Hier kom je alles te weten over wat er speelt in de retailbranche. Je kunt je inschrijven voor een 20 minuten workshop naar keuze. De onderwerpen lopen uiteen van webshop video’s tot sustainable storytelling. Heb je na de workshop nog brandende vragen, schuif dan aan tafel voor een 1-op-1 expert Q&A. 

Tot ziens bij Modefabriek 2020

Wil je weten hoe Lightspeed fashion retailers helpt hun eigen business te runnen? Kom dan langs bij ons op de stand (nummer E101) tussen de East hall en Central hall. Vergeet niet mee te doen met de wedstrijd waarbij je een eenjarig abonnement op Lightspeed eCommerce kunt winnen! We zien je graag op 26 en 27 januari bij Modefabriek 2020!

Wil je de wintereditie van Modefabriek 2020 niet missen?

Koop nu je tickets!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen