Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

New App Store Arrivals - het beste van de eerste helft van 2017

New App Store Arrivals - het beste van de eerste helft van 2017

De Lightspeed App Store bevat meer dan 250 apps, speciaal voor jouw eCom product. Deze apps komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. Elke maand probeert het Strategic Alliances team in Amsterdam zoveel mogelijk nieuwe apps, integraties en thema’s te lanceren voor jouw webshop. Maar welke verse apps moet jij hebben? Hieronder een overzicht van de beste apps en integraties voor jouw webshop product van de eerste helft van 2017!

Januari
Homepage Slideshow Manager

We beginnen het jaar goed met een strakke app van AdVision eCommerce. Met deze tool toon je eenvoudig slideshows op je webwinkel. De multi language support en de flexibele template opties maakt deze app een gebruiksvriendelijk en fijn begin van het nieuwe jaar.

Februari
Optiply

Variable Prijs

Deze tool zorgt ervoor dat je meer gaat verkopen met minder voorraad, een gouden combinatie voor iedere webshop. Optiply is een forecasting en inkoop software programma speciaal ontworpen voor webshops en groothandels. De app verzamelt alle verkoopdata vanuit je shop en geeft je een ideale inkoopagenda zodat jij meteen aan de slag kan met inkopen.

Maart
Hide Variants

We sluiten het eerste kwartaal sterk af met een mooie tool van DotCommerce. De naam van deze tool behoeft weinig uitleg. Met Hide Variants zorg je ervoor dat producten die niet meer beschikbaar zijn worden verborgen of worden gemarkeerd op je site. Hierdoor zullen klanten niet producten proberen aan te schaffen die niet beschikbaar zijn en zo voorkom je teleurstelling bij je klanten.

April
Fulfilment Solutions

Deze nieuwkomer zorgt ervoor dat jij het tweede kwartaal stressvrij in gaat. Logistiek kan lastig zijn, vooral als je net begint met je webshop. Fulfilment Solutions neemt je complete logistieke backoffice uit handen. Opslag, voorraadbeheer, orderpicking, customer service, retouren en transport. Voor een klein bedrag per maand is dit allemaal voor je geregeld.

Mei
Sales Pop

Gratis

De maand mei is de maand van de gratis applicatie.

De app Sales Pop helpt je jouw sales te boosten door nieuwe shoppers tevreden klanten te tonen. Op deze manier zijn klanten sneller geneigd om een aankoop te doen. Je kan je pop ups volledig zelf vormgeven zodat het precies naar jouw wensen zal verschijnen.

 

We sluiten hierbij een vruchtbaar eerste half jaar af en kijken met goede moed uit naar de mooie nieuwe apps die op de planning staan voor het komende half jaar. Waar wacht je nog op?

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen