Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Professionaliseer uw webshop met Exact Online

Professionaliseer uw webshop met Exact Online

Sinds enige tijd vindt u in onze backoffice een app van Exact Online. We vroegen Exact om uit te leggen waarom boekhouden in de cloud zo handig is.

U heeft -of wilt- een webshop. Gefeliciteerd! Maar heeft u al een koppeling met uw administratie? Dat kan namelijk tijd besparen en fouten voorkomen. Bovendien weet u met een gekoppelde online administratie altijd en overal hoe uw winkel het doet. Niet onbelangrijk voor een serieuze ondernemer.

Uw boekhouding in de cloud

Online boekhouden biedt mogelijkheden die het doen van de administratie gemakkelijker en efficiënter maakt. Alle gegevens zijn bijvoorbeeld met 1 druk op de knop beschikbaar. U ziet hierdoor meteen hoe u er financieel voor staat. De informatie die u nodig heeft, is altijd actueel en online bereikbaar. Omdat u altijd en overal inzicht heeft, krijgt u meer grip op de zaak en kunt u goed onderbouwde beslissingen nemen. U kunt bijvoorbeeld snel anticiperen op achterstallige facturen of investeringen doen aan de hand van dit overzicht.

Altijd en overal toegang hebben tot uw bedrijfsinformatie betekent ook dat u onderweg uw gegevens kunt inzien. Mobiliteit is een belangrijk kenmerk van online werken. Het biedt u de mogelijkheid om met mobiele apps inzicht te krijgen in uw financiële situatie.

Samenwerken in de cloud

Een online boekhouding maakt de samenwerking met anderen aanzienlijk gemakkelijker. Niet alleen met uw favoriete software en services maar bijvoorbeeld ook met de accountant. Omdat alles online staat kunnen u en uw accountant toegang hebben tot dezelfde gegevens en kunt u samenwerken in de door u gekozen vorm. U boekt bijvoorbeeld de facturen in, de accountant, op zijn beurt, controleert deze en doet de btw-aangifte.

Is het tijd voor de controle van de boeken of heeft u advies nodig van uw accountant, dan kan deze online meekijken in uw boekhouding. U hoeft niet meer te slepen met uw papieren administratie of back-up bestanden te maken en te versturen. Dat is wel zo makkelijk en het scheelt een hoop kosten.

Exact Online adviseert u graag over het optimaliseren en uitbreiden van uw webwinkel. Ga naar www.exactonline.nl voor meer informatie over onze oplossingen.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen