Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Een bijzondere week van mijlpalen en nominaties

Het was een bijzondere week. Op woensdag werd bekendgemaakt dat de mijlpaal van 100 apps in onze App Store is bereikt, waarover onder andere Twinkle en Webwinkel Weblog schreven. Het geluk kon echter niet op, want in dezelfde week werd SEOshop genomineerd voor de Red Herring Award en werd onze CEO Ruud Stelder genomineerd voor Ernst & Young’s Entrepreneur of the Year Award.

Nominatie Red Herring Award

Sinds 1996 selecteert de Red Herring Award de 100 meest bijzondere startups van Azië, Europa en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Dit jaar is ook SEOshop genomineerd voor deze prestigieuze prijs.

Enkele van de vele criteria die hierbij worden gebruikt zijn:

  • Disruptiveness van de markt, oftewel de capaciteit om de markt op te schudden door vernieuwende oplossingen te bieden.
  • Internationale oriëntatie, inclusief internationale medewerkers
  • Procentuele groei
  • Gewonnen prijzen in de markt
  • Technologische voorsprong
  • Aantal klanten / gebruikers
  • Kwaliteit van het team van medewerkers

We zijn trots dat we deze nominatie hebben mogen ontvangen!

Ernst & Young’s Entrepreneur of the Year Award

“Succesvol ondernemerschap is meer dan de boeken op orde hebben. Ondernemers die door hun visie en leiderschap anderen inspireren en motiveren. Mensen die risico’s durven te nemen, vastberaden, gedreven en soms zelfs een tikkeltje eigenwijs zijn.”

Zo luidt Ernst & Young haar Entrepreneur of the Year Award in; een beschrijving die volgens de jury ook goed past bij onze eigen CEO Ruud Stelder. Ruud werd hiermee genomineerd in de categorie Emerging en mag zijn nominatie op 16 juni verdedigen voor een onafhankelijke vakjury bestaande uit voormalige winnaars, bestuurders uit bet bedrijfsleven en vertegenwoordigers van het ministerie van Economische Zaken, de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen en VNO-NCW. De galafinale met de finalisten vindt plaats op 3 oktober.

De EY Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld en wordt jaarlijks uitgereikt in meer dan vijftig landen.

Tenslotte

SEOshop streeft ernaar om altijd voor te blijven lopen in de Europese markt. Deze nominaties en de behaalde resultaten bevestigen dat we op de goede weg zijn, maar we zijn er nog niet! Wij zullen de komende jaren blijven innoveren om ervoor te zorgen dat onze duizenden webwinkeliers altijd een voorsprong behouden ten opzichte van hun concurrenten. Met andere woorden, we gaan er alles aan doen om samen nog meer mooie resultaten te boeken.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen