Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Ons Restaurant team heeft iets voortreffelijks bereid

Ons Restaurant team heeft iets voortreffelijks bereid

Efficiëntie is een succesfactor van elk restaurant. Je gasten verwachten snelle service en het personeel moet winst halen uit zoveel mogelijk tafels.

Wij hebben enkele updates doorgevoerd bij Lightspeed Restaurant die je shifts efficiënter maken. We hebben geluisterd naar jullie, en het gedrag van onze gebruikers op ons platform geanalyseerd en deze ingrediënten gebruikt om een product te ontwikkelen dat je nog beter helpt bij de dagelijkse taken. Een grote shout out naar al onze klanten die hun feedback met ons hebben gedeeld!

Van een versimpelde workflow tot een gecentraliseerde navigatie waarin je minder hoeft te tikken. Hier zijn alle updates die we voor jou hebben klaargemaakt.

Gecentraliseerde navigatie

We hebben onderaan het scherm een nieuw navigatiepaneel toegevoegd voor de essentials:

  • Plattegrond
  • Profiel
  • Klanten
  • Bestel overzicht

Wil je tijdens een drukke shift meer dan 1 keer moeten tikken voordat je vindt wat je zoekt?

Natuurlijk niet!

Makkelijker afsluiten

Jullie vroegen om een meer intuïtieve manier om bestellingen te bekijken en rapporten in te zien voordat je uitklokt. Die is er nu!

Aan het einde van een lange shift zal dit je helpen om sneller af te sluiten.

Intuïtief besteloverzicht

Verkrijg een compleet overzicht van alle bestellingen op één plek en pas je lijst aan met de zoekfunctie of filteropties.

Je kunt zoeken op de naam van een klant, het ID-nummer van een rekening of een tafelnummer. Filter op rekening type, rekening status of gebruiker om enkel de informatie te zien die je nodig hebt.

Bijvoorbeeld, wanneer je een drukke shift draait en de takeout bestellingen zich ophopen, heb je nu volledig zicht en controle. Open het besteloverzicht, filter op Takeout en bekijk alle bestellingen zonder dat je zicht verliest op de tafels.

Controleer betalingen en fooien

We hebben het makkelijker gemaakt om je betalingen en fooien te herzien. Controleer alle afgeronde bestellingen van je shift, pas de fooien eenvoudig aan of bevestig de betalingen.

Had je geen tijd om tijdens je shift een fooi toe te voegen? Filter je lijst op Missing Tips om de desbetreffende bestelling te vinden en het bedrag eraan toe te voegen.

Herdesign van je persoonlijke profiel

Of je nu een manager of medewerker bent, we hebben het makkelijker gemaakt om je persoonlijke stats en rapporten te bekijken (zoals de totale verkoop of de fooien) en je dag af te sluiten.

Als je Lightspeed Restaurant al gebruikt, dan zul je het nieuwe minimalistische design geweldig vinden.

Livegang in Augustus

Al deze veranderingen zullen beschikbaar zijn in Augustus. Als je één van onze klanten bent die onze beta-test al gebruikt, dan horen we graag je feedback!

Meer updates voor Lightspeed Restaurant zitten nu in de pijplijn. Stay tuned!

Ontdek alle features in ons kassasysteem

Probeer Lightspeed Restaurant 14 dagen gratis uit!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen