Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Beoordeel de gezondheid van je bedrijf in 5 minuten

Beoordeel de gezondheid van je bedrijf in 5 minuten

Hoe meet je succes? Wanneer je voorraadtellingen, personeelsprestaties, dagelijkse verkoopdoelen en al je andere dagelijkse werkzaamheden bijeen telt, is het moeilijk om een ​​stap terug te doen en naar de ‘bigger picture’ te kijken.

Met meer dan dertien jaar expertise in de detailhandel, willen wij een hulpmiddel aanbieden dat zelfstandige retailers helpt zichzelf beter te positioneren voor succes op lange termijn.

Wat als er een tool was die onmiddellijk een momentopname van de huidige stand van zaken kon geven en jou kon helpen betere beslissingen te maken?

De Retail Success Index

We hebben een online meerkeuzevragenlijst gecreëerd die de sterke punten en groeimogelijkheden van je bedrijf identificeert – binnen 5 minuten. De vragen richten zich op 5 hoofdaspecten van retail:

  1. Verkoop
  2. Voorraadbeheer
  3. Marketing en klantrelatiebeheer
  4. Personeelsbeheer
  5. Data intelligentie

Gedetailleerde resultaten onthullen praktische tips per categorie op basis van beste praktijken in de sector. Het is volledig gratis, vereist geen verplichtingen en geeft ideeën voor onderdelen van je bedrijf die je misschien niet hebt overwogen.

Lightspeed creëerde de Retail Success Index om zelfstandige ondernemers in staat te stellen dieper in te gaan op de huidige stand van zaken door hun positie tegenover hun concurrenten te meten, hun sterke punten te identificeren en hen kennis te geven over gebieden die hun bedrijf kan verbeteren.

Probeer het!

Neem de Retail Success Index in 5 minuten!


Een nieuwe test van vijf minuten probeert een voordeel te creëren voor kleinere retailers. Naarmate de technologie sneller evolueert in de retail sector, worden tools sneller, eenvoudiger en nemen ze meer rekening met de algehele gebruikerservaring, zodat ondernemers hun inspanningen kunnen heroriënteren op het verbeteren van belangrijke categorieën, die op hun beurt de gezondheid van het bedrijf verbeteren. – WWD

Ontdek uw score

Of je je bedrijf al een aantal jaren hebt of bezig bent met het openen van je eerste winkel, elke retailer heeft een controle nodig. Haal je score vandaag nog!

Waar wacht je nog op?

Ontdek je score binnen 5 minuten

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen