Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Sajoer: Slowjuice Bar en Café

Sajoer: Slowjuice Bar en Café

De altijd gezellige sapjesbar Sajoer, waar je met een grote glimlach wordt ontvangen, heeft in 2014 haar deuren geopend. Wat startte als een pop-up is nu uitgegroeid tot een sapbar in Rotterdam, die iedere dag volloopt met mensen die graag een ontbijtje willen scoren of willen genieten van een slowjuice sapje van verse groenten en fruit. Naast ontbijt en sap zijn er ook daghappen en salades zodat men dagelijks iets anders kan kiezen.

Wat is slowjuice?

Oprichtster Gaby maakt haar sappen met een slowjuicer. “Het is een koude persing. Hierdoor blijven de vitaminen, mineralen en enzymen behouden. Het gaat erg langzaam, maar het is beter dan een sapcentrifuge of een blender. Die gaan erg hard, waardoor er zuurstof en hitte vrijkomen en juist vitaminen, mineralen en enzymen verloren gaan”, vertelt Gaby.

 

Rotterdam aan de slowjuice sappen

De visie die Gaby heeft voor haar sapbar is om de Rotterdammers gezonder, vitaler en gelukkiger te maken en daar begint zij iedere dag weer mee. Al vroeg in de ochtend, wanneer het groente en fruit wordt geleverd, begint het team met slowjuicen en dit gaat de hele dag door. “We zijn niet alleen een winkel, maar ook een fabriek”, vertelt Gaby. Elke ochtend is het een drukte van jewelste, want gasten willen namelijk graag hun ontbijtje en slowjuice sapje meenemen voor het werk. Dit succes heeft Sajoer mede te danken aan het feit dat men zich steeds meer bewust wordt van voeding. Én omdat zij de eerste slowjuice bar in Rotterdam is.

Sajoer sapjes

Waarom Lightspeed?

Volgens Gaby is Lightspeed Restaurant een totaalpakket, wat rapportages maken erg makkelijk maakt. Gaby: “Het is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, makkelijk voor iedereen en de overgang van een ander systeem is ook erg makkelijk.” Zij kan het ook erg waarderen dat er snel wijzigingen gemaakt kunnen worden in de tafel opzet. “Op dit moment hebben wij extra tafels buiten gezet,dit kan makkelijk in Lightspeed verwerkt worden. Zo hoef ik dit niet helemaal op de computer te doen, wat eerst wel moest.”

Meer weten?

Onze experts helpen graag.

De toekomst van Sajoer

Door het succes is er veel potentie om uit te breiden. “We willen zeker uitbreiden, maar we weten nog niet of het een volgende vestiging wordt of online. Nu leveren wij ook aan horeca en willen wij hen ook meer gaan bedienen.”
De snelheid en klantvriendelijkheid, die centraal staan bij het bedrijf, zijn de waarden waar Sajoer op rust en die zullen zeker niet vergeten worden bij de uitbreiding. Gaby: “De glimlach en de service die worden aangeboden… dat is waar gasten voor terugkomen.”

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.