Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Laat SEOshop u helpen met uw AdWords-campagnes

Sinds kort bieden wij online marketingpakketten aan. Weet u nog niet wat het voordeel is? Vergelijk ze dan met SEOshop Payments. Het grote voordeel van SEOshop Payments is dat u – in veel gevallen – betere prijzen betaalt voor uw betaalmethoden dan wanneer u zelf afspraken maakt met een betaalprovider. Dat is mogelijk omdat wij zelf afspraken hebben gemaakt met de betaalprovider Mollie. Als platform met duizenden klanten hebben wij een betere onderhandelingspositie. Met het online marketingpakket van SEOshop doen we hetzelfde voor uw AdWords-campagnes.

Voor wie is het online marketingpakket interessant?

Het online marketingpakket van SEOshop is interessant voor zowel startende als bestaande AdWords-klanten. Zeker wanneer u zelf uw advertenties beheert – en graag betere resultaten wilt zien – is dit pakket interessant voor u. Bovendien kunt u na een maand de beslissing nemen om uw account zelf weer over te nemen.

Waar u met veel AdWords agencies een lange overeenkomst aangaat, kunt u het online marketingpakket van SEOshop dus eerst een maand proberen.

Een team van AdWords-specialisten

SEOshop’s core business is het ontwikkelen en optimaliseren van haar e-commerce platform. Dat betekent dat SEOshop samenwerkt met AdWords-experts die goede kennis hebben van ons platform en onze klanten. Deze experts zijn ook goed op de hoogte van recente AdWords-ontwikkelingen, zodat zij u optimaal kunnen helpen bij het verbeteren van uw vindbaarheid.

Als u al samenwerkt met een AdWords agency en u denkt dat u teveel betaalt voor uw AdWords-campagnes, ga dan eerst met hen in gesprek en vraag om uitleg. Misschien kunt u een betere afspraak maken. Ons doel is immers om ervoor te zorgen dat u een eerlijke prijs betaalt voor uw AdWords-campagnes, niet om de goede relatie met uw agency te verstoren. Bent u niet overtuigd, neem dan contact met ons op.

De kwaliteit van de SEOshop-partners die de online marketingpakketten aanbieden wordt continu in de gaten gehouden. Bovendien zijn deze partners AdWords-gecertificeerd. We blijven er dus voor zorgen dat u de beste kwaliteit en de beste prijs krijgt.

Wat u kunt verwachten

De Google AdWords experts richten zich volledig op resultaat. Na de selectie van een geschikte partner zal deze allereerst contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Daarna worden de Google AdWords-campagnes zo opgezet dat u zoveel mogelijk relevante bezoekers in uw webshop krijgt – om zodoende zoveel mogelijk bezoekers te converteren in klanten. Niet alleen conversies zijn belangrijk, maar ook kostenbesparingen. Uw AdWords-partner zal er alles aan doen om de kosten per klik zo laag mogelijk te houden, terwijl er zoveel mogelijk relevante bezoekers naar uw webshop worden gestuurd. De campagnes worden bovendien dagelijks beheerd om irrelevante bezoekers uit te sluiten, zodat u geen onnodige kosten maakt.

Alle voordelen op een rij

Om alles nog één keer samen te vatten, hebben we hier alle voordelen op een rij gezet:

  • De experts werken dagelijks met SEOshop en weten daarom wat belangrijk is voor uw webshop.
  • We werken niet met contracten voor een lange periode.
  • Uitsluitend Google AdWords-experts met een AdWords-certificering werken aan uw campagnes.

Waar wacht u nog op?

Hebben we u overtuigd? Vraag dan snel onze diensten aan.

Gratis Adwords audit

Via onze partner AdWords Robot bieden wij u een gratis AdWords audit aan. Normaal betaalt u hiervoor € 97. U ontvangt een rapport met daarin 50+ statistieken en best practices die u helpen om uw AdWords account te optimaliseren.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Laat het weten in de comments of neem contact met ons op.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen