Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Waarom u SEOshop Connect Conference op 28 oktober niet mag missen

Op 28 oktober is het zo ver: De eerste editie van de SEOshop Connect Conference. Tijdens dit event – speciaal georganiseerd voor SEOshop klanten – spreken experts van o.a. Google, bol.com en de Radboud Universiteit Nijmegen tijdens een keynote over de laatste e-commerce ontwikkelingen en online marketing trends.

Voor wie is het bedoeld?

Tijdens SEOshop Connect Conference gaan we dieper in op de laatste e-commerce en online marketing trends. Speciaal voor u hebben we enkele bekende sprekers gevraagd om hun visie op de markt in de vorm van een keynote met u te delen.

 

  • Joris Merks – Head of Digital Transformation (Google) – als Head of Digital Transformation bij Google helpt Joris grote adverteerders om digitaal te kunnen groeien, door stakeholders met verschillende expertises samen te brengen en gezamenlijk een groeistrategie te ontwikkelen. Naast zijn indrukwekkende baan bij Google is Joris schrijver van de boeken “Online Brand Identity” en “Think and Grow Digital”. Zijn unieke denkwijze leverde hem enkele prijzen op, zoals Dialogue Marketer of the Year en Best Marketing Literature of 2013.
  • Machiel Tiddens – Director of Plaza (Bol.com) – “We willen de beste winkel zijn die er ooit is geweest en die er ooit zal zijn,” zei Machiel in 2013. Achter deze ambitieuze uitspraak zat de gedachte dat er een flinke omzetgroei haalbaar is door samen te werken met derden. ‘Zijn’ product Plaza is daar een voorbeeld van en tijdens zijn keynote zal hij laten zien hoe dit product een grote rol kan spelen in de toekomst van e-commerce – en bovendien, waarom dit relevant is voor u.
  • Maurits Kaptein – Assistant Professor Artificial Intelligence (Radboud University) – Dr. Maurits Kaptein is zowel wetenschapper als ondernemer en werkte tijdens zijn promotie bij Philips Research mee aan de ontwikkeling van producten die gebruikers motiveren om gezonder te leven. Tijdens de keynote zal hij echter gaan spreken over beïnvloedingsprofielen in online marketing; een wetenschappelijke kijk op online marketing dus!

Maak kennis met onze partners

Naast deze 3 inspirerende sprekers zijn er verschillende kleinere sessies waar u in contact kunt komen met bijvoorbeeld de online marketingexperts van OOSEOO, de fulfilmentpartner Active Ants of de boekhoudsoftwarespecialisten van Exact Online.

Bovendien kunt u een praatje maken met de volgende partners die een stand op het evenement zullen hebben:

Bovendien zullen we zelf een presentatie verzorgen waarin we onze eigen toekomstvisie met u zullen delen. Het gaat dus een zeer informatieve en gezellige dag worden!

Aanmelden

Hebben we u overtuigd en wilt u zich ook aanmelden voor SEOshop Connect? Koop dan hier uw ticket.

Voor 45 euro krijgt u dan:

  • 3 keynote sessies
  • 16 break out sessies
  • 12 demo booths
  • Lunch
  • Een gezellige borrel

Volg ons bovendien op Facebook en bekijk ons programma op SEOshop.nl/connect. Wilt u in contact komen met andere bezoekers en sprekers? Praat dan met ons mee over SEOshop Connect via #SCC15.

Tot 28 oktober!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen