Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

SEOshop genomineerd voor Technology Fast50

Goed nieuws, want we zijn opnieuw genomineerd voor Deloitte’s Technology Fast50! Vorig jaar behaalden we de zesde plek, dus ook dit jaar hopen we op een goed resultaat.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2011 – 2014). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. Deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

“In de lijst van genomineerden zien we dit jaar een opvallend aantal ondernemingen dat eerder of zelfs meerdere keren in de top 50 is geëindigd. De proposities van veel nieuwkomers spelen in op maatschappelijke en economische ontwikkelingen, zodat er sprake is van producten en diensten die een aantal jaren geleden nog niet bestonden,” aldus Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50.

Op 9 oktober worden de resultaten bekendgemaakt tijdens het Fast50-event te Groningen. In november worden vervolgens de EMEA Fast500 bekendgemaakt.

We zijn ontzettend trots op deze nominatie en zullen de komende jaren nog meer gaan investeren in een betere technologie, zodat we nog harder kunnen groeien.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen