Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

SEOshop Payments, dé verandering in de betaalmarkt

Op 1 december 2014 introduceren wij SEOshop Payments, de transparante below market price betaaloplossing. Tot op heden was u genoodzaakt om eigen prijsafspraken te maken met betaalmethoden of payment service providers. Dit hebben wij nu voor u gedaan, waardoor u profiteert van de schaalvoordelen van ons SaaS-platform. Dit betekent veel lagere prijzen en eenvoudig beheer van betaalmethoden. Lees hier wat u kunt verwachten.

De voordelen

SEOshop Payments is uniek, omdat SEOshop als e-commerce platform met tien duizenden bestellingen per dag een veel betere onderhandelingspositie heeft dan u als individuele klant. Wij gebruiken dit schaalvoordeel om pakketten aan te bieden met een veel lagere kostprijs per transactie dan gebruikelijk is in de markt. Dat betekent dat u niet meer zelf hoeft te onderhandelen met een Payment Service Provider. Dit zal zeker een verandering in de betaalmarkt veroorzaken.

SEOshop Payments biedt de laagste prijs in de markt, betaalt elke werkdag gratis uit en maakt terugbetalingen – bijvoorbeeld als gevolg van retourzendingen – een stuk eenvoudiger.

Wat gebeurt er met de bestaande betaalproviders?

SEOshop heeft ruim 34 lokale en internationale betaalproviders die we blijven ondersteunen en updaten. Zo behoudt u de keuzevrijheid die u van ons gewend bent. SEOshop Payments richt zich uitsluitend op die betaalmethoden waarbij zowel de webwinkelier als de consument weinig verschil in aanbieder ervaren, zoals iDEAL en creditcards.

Waarom stapt SEOshop in de betaalmarkt?

We geloven dat groeiende webwinkeliers moeten kunnen concurreren met de grote e-commerce partijen. Als e-commerce platform kunnen wij betere afspraken maken waar u als SEOshop-klant baat bij heeft.

In de pers

Vandaag werd SEOshop Payments uitvoerig door de pers besproken. Webwinkel Weblog, Emerce, Twinkle, Internetkassa.nu, Thuiswinkel Waarborg en zelfs E-commerce Europe communiceerden over SEOshop Payments. Volgens de e-commerce markt is dit groot nieuws en als SEOshop-klant profiteert u hier als eerste van!

Op 1 december zullen we onze tarieven en de laatste ontwikkelingen communiceren. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen