Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

SEOshop Payments: dé verandering in de betaalmarkt is vanaf vandaag beschikbaar!

In onze blogpost van 12 november hadden we al beloofd dat het eraan zou komen, maar nu is het zover. SEOshop Payments is een feit! Benieuwd wat dé verandering in de betaalmarkt voor u betekent. Lees dan snel verder!

Wat zijn de kosten?

SEOshop Payments maakt het een stuk gemakkelijker om betaalmethoden in uw webshop aan te bieden. U hoeft nu zelf niet meer met betaalproviders te onderhandelen en kunt retourzendingen direct vanuit uw backoffice crediteren. Dat leidt dus tot veel meer gebruiksgemak!

Bovendien liggen de prijzen ver onder de marktprijs, zodat u veel betaalmethoden in uw webshop veel voordeliger kunt aanbieden. De prijzen voor de betaalmethoden zijn gekoppeld aan onze SEOshop-pakketten. Om u een idee te geven, hebben we hier 2 voorbeelden:

  • SEOshop-klanten met een Medium-pakket betalen 29 cent per transactie voor iDEAL en 25 cent plus 2,2 procent voor creditcard betalingen.
  • SEOshop Premium-klanten betalen slechts 19 cent per transactie voor iDEAL en 15 cent plus 1,8 procent voor creditcard betalingen.

Naast deze kosten betaalt iedere SEOshop Payments-klant 5 euro abonnementskosten per maand om de koppeling met de betaalprovider mogelijk te kunnen maken.

Prijzen SEOshop Payments

Hoe is dit mogelijk?

SEOshop werkt voor SEOshop Payments samen met Mollie. Dankzij deze nauwe samenwerking zijn er zeer scherpe prijzen mogelijk. Nu kunnen we vandaag samen met Mollie SEOshop Payments introduceren, dé verandering in de betaalmarkt!

SEOshop Payments zal alleen beschikbaar zijn voor SEOshop-klanten. “SEOshop Payments is eigenlijk een heel simpel gevolg van actief luisteren naar onze klanten. Wij waren webwinkeliers en weten daardoor wat onze klanten nationaal en internationaal nodig hebben,” zegt Ruud Stelder, CEO van SEOshop.

Waar kan ik me aanmelden?

Uiteraard wilt u graag weten wat het voordeel van SEOshop Payments voor u is. Daarom hebben wij een calculator gemaakt waarmee u het voordeel zelf kunt berekenen. Op deze pagina kunt u zich ook direct aanmelden voor SEOshop Payments. Bestaande SEOshop-klanten kunnen zich het beste via hun backoffice aanmelden.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen