Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

SEOshop start met SEOshop Services

Omdat de e-commerce markt hogere verwachtingen stelt aan webwinkeliers – en daardoor steeds meer webwinkeliers de voordelen van ons platform ontdekken – veranderen ook de behoeften van onze klanten. We zien dat webwinkeliers steeds beter weten wat ze willen en bereid zijn om in hun webshop te investeren. Net zoals we met SEOshop Payments de beste afspraken hebben gemaakt met een betaalprovider, hebben we nu met 30 partners de beste afspraken gemaakt op het gebied van het inrichten en verkoopklaar maken van uw webshop, online marketing en maatwerk. In deze blogpost leest u wat dit betekent.

Wat betekent dit voor klanten?

Vanaf 1 september worden er verschillende servicepakketten in het leven geroepen. Deze servicepakketten worden aangeboden naast de pakketten voor ons e-commerce product, zodat u zelf kunt bepalen of u hier gebruik van wilt maken en zo ja, van welke servicepakketten u gebruik wilt maken.

SEOshop heeft voor u met 30 partners onderhandeld over de prijs voor diensten die vaak worden afgenomen, zoals het verkoopklaar maken van uw webshop, online marketing en maatwerk. Dankzij deze servicepakketten kunt u veel van de tijdrovende werkzaamheden uit handen geven aan een geselecteerde SEOshop-partner. Op die manier bespaart u tijd, weet u vooraf wat de kosten zijn en weet u zeker dat de servicepartner een expert op zijn vakgebied is en dat SEOshop hier nauwlettend op zal toezien. SEOshop zal bovendien de facturatie verzorgen, zodat de partner direct aan de slag kan gaan met uw opdracht.

De pakketten

De servicepakketten die aangeboden worden zijn:

  • Setup- en installatiepakket – dit pakket is bedoeld voor startende SEOshop-klanten en bestaande klanten die sneller een nieuwe webshop willen openen. De SEOshop-partner zal bij dit pakket helpen om uw webshop verkoopklaar te maken.
  • Overstappakket – dit pakket is bedoeld voor webwinkeliers die van een ander platform overstappen naar SEOshop.
  • Online marketingpakket – dit pakket is bedoeld voor nieuwe en bestaande webwinkeliers die hun online marketingactiviteiten willen uitbesteden aan een gecertificeerde SEOshop-partner om zodanig harder te groeien met hun webshop.
  • Maatwerk klein – dit pakket is bedoeld voor webwinkeliers met een gemiddeld maatwerkbudget, die meer willen dan een standaard thema.
  • Maatwerk groot – dit pakket is bedoeld voor klanten die compleet maatwerk willen en daar ook het budget voor hebben.

Bovendien biedt SEOshop strippenkaarten aan voor kleine werkzaamheden.

Wilt u meer weten over deze pakketten? Bekijk dan het volledige overzicht en ontdek wat deze pakketten precies inhouden.

Wat betekent dit voor partners?

Op dit moment zijn er 30 SEOshop-partners geselecteerd die aan dit nieuwe programma deelnemen. Op basis van hun resultaten zullen nieuwe opdrachten door SEOshop worden toegekend.

Het voordeel voor partners is dat SEOshop zorg draagt voor de acquisitie, waarna de partner direct aan de slag kan gaan voor de klant. Als tegenprestatie moet de partner wel klanten aanleveren voor SEOshop. Webdesign bureaus en marketingbureaus die denken minimaal 5 webshops per maand te kunnen aanleveren kunnen contact opnemen met de SEOshop Partner Managers, om in aanmerking te komen voor dit programma.

Bestaande overeenkomsten tussen klanten en partners worden uiteraard gerespecteerd. In de toekomst hopen we meer partners aan dit programma te kunnen toevoegen.

Tenslotte

Wilt u meer weten over de nieuwe servicepakketten? Neem dan contact met ons op of bekijk de mogelijkheden.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen