Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

SEOshop Store Update - Pricemotion, Adcrowd, Freshdesk, Fastr, Usabilla, Ahead en Electronics

De SEOshop App Store en Theme Store bieden u al meer dan twee jaar tal van functionaliteiten en uitbreidingsmogelijkheden die u in staat stellen een succesvolle online onderneming te runnen. Inmiddels vindt u er meer dan 90 verschillende apps die zorgen voor meer webverkeer, geoptimaliseerde conversie, klant loyaliteit, automatisering en meer. De afgelopen maanden zijn er weer een aantal nieuwe apps en thema’s bijgekomen: Pricemotion, Adcrowd, Fastr, Freshdesk, Usabilla, Ahead en Electronics maken nu deel uit van ons platform. In deze blogpost leggen we uit wat deze apps voor u kunnen doen.

Pricemotion

AdcrowdVariabele prijs

Pricemotion is een prijzenmonitor voor webwinkeliers waarbij u zelf kunt kiezen of u alleen wilt monitoren of uw prijzen geheel automatisch aan wilt laten passen. De prijzen van uw concurrenten zijn direct zichtbaar in de Pricemotion applicatie. Hierdoor ziet u direct welke producten te duur of juist te goedkoop geprijsd zijn. U kunt bovendien prijsregels instellen, zodat u niet dagelijks zelf uw prijzen hoeft bij te werken. Zo worden uw prijzen (automatisch) aangepast op basis van de prijzen van uw concurrenten.

Adcrowd

AdcrowdGratis

98% van uw bezoekers verlaat uw webwinkel zonder een aankoop te doen. Met Adcrowd kunt u ingrijpen door aan de slag te gaan met retargeting.

Hoe werkt retargeting? Als een bezoeker op uw webwinkel komt wordt er een cookie geplaatst. Wanneer de bezoeker uw webwinkel verlaat en naar websites zoals NU.nl of Telegraaf.nl gaat, kunnen deze websites de bezoeker advertenties van uw webshop laten zien. Hierdoor komen uw eerdere bezoekers overal op het web weer in aanraking met uw merk en producten.

De eerste twee weken retargeting zijn gratis tot een maximum van €50!

Fastr

FastrPerformance-based

Met Fastr verkort u u het proces van winkelmandje tot betaling met 95%. Fastr plaatst een button in uw webwinkel waarmee uw klanten snel kunnen bestellen door gebruik te maken van de (betaal)gegevens die al eerder bij Fastr zijn gebruikt. Om een overzicht te houden van wat er in Fastr is verkocht, krijgt u toegang tot een dashboard waarin wordt weergegeven wat de gemiddelde transactiekosten per verkoop zijn en hoe deze kosten zich in de loop der tijd ontwikkelen.

Freshdesk

FreshdeskGratis

Freshdesk is cloud-based multi-channel software voor de klantenservice van uw webwinkel, die conventionele kanalen (e-mail) integreert met moderne kanalen (Twitter, Facebook) in een allround supporttool. Koppel SEOshop aan Freshdesk om bestelinformatie van uw klanten uit SEOshop aan uw supportafdeling door te geven. Dat biedt uw supportmedewerkers de benodigde context bij het afhandelen van tickets die klanten geopend hebben in verband met hun aankopen.

Usabilla

UsabillaVariable prijs

Met de Usabilla Live tool luistert u naar uw klanten en verzamelt u feedback door middel van een feedbackknop en formulier. Door constant klantinformatie te verzamelen kunt u direct uw webwinkel aanpassen en de klantervaring verbeteren.

Op ieder feedback-detail kan worden ingezoomd. Naast de gegeven feedback weet u direct waar de bezoeker vandaan komt, van wat voor device (desktop, mobile of tablet) en van welke browser hij gebruik maakte. Zo kunt u snel bugs repareren.

Ahead

Fusion€12,50/maand

Ahead is een fris en modern responsive thema voor uw webshop, geoptimaliseerd voor weergave op smartphones en tablets. Dankzij de vele aanpasbare elementen is dit thema geschikt voor alle branches. Het thema beschikt over vele aanpasbare elementen zoals sticky menu, full HD parallax slider, productpagina met de focus op de afbeeldingen en moderne banners op de homepage.

 

Electronics

Fusion€9,00/maand

Het Electronics thema is ontworpen voor elektronica artikelen. Dit responsive thema geeft uw webwinkel een professionele uitstraling. Door gebruik te maken van een  aantal moderne en eigenschappen, zoals een flexibel menu, hompage headers en een product slider is het zeer gemakkelijk om een stijlvolle webwinkel op te zetten.

Altijd op de hoogte van nieuwe apps en thema´s?

Maandelijks versturen wij een app-nieuwsbrief waarin wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen het SEOshop Ecosysteem. Uiteraard kunt u ook het blog actief volgen voor interessante posts en tips voor onze apps en thema’s.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen