Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Spinnin' Records gebruikt Lightspeed Retail tijdens ADE

Spinnin' Records gebruikt Lightspeed Retail tijdens ADE

Amsterdam Dance Event (ADE) is in volle gang. Van woensdag 19 tot zondag 23 oktober komen er uit alle landen DJ’s naar de hoofdstad om te draaien en hun muziek te promoten. Platenlabel Spinnin’ Records – die vrijwel alle grote artiesten levert – doet daar nog een schepje bovenop door dit jaar voor het eerst hun winkel te openen in samenwerking met Sony. In hun pop-up store in de 9 Straatjes maken ze gebruik van de iPad kassa’s van Lightspeed Retail.

“We zijn een platenlabel, geen retailer, toch konden we direct aan de slag met het gebruik van Lightspeed’s iPad kassa door de intuïtieve manier van afrekenen. Ook alle merchandise hebben we zelf geupload in het systeem.” – Juliette Christiani, project manager bij Spinnin’ Records

lightspeed-spinnin-records-maikel-thijssen-photography-2-van-8

Het Lightspeed iPad kassasysteem die alle ADE-verkopen op een slimme manier verwerkt.


Waarom een pop-up store?

“We wilden het groots aanpakken tijdens ADE. Iets speciaals. We hebben besloten onze eigen winkel te starten.”, aldus Steven de Graaf, Global Partnership Manager bij Spinnin’ Records. Het platenlabel verkoopt niet alleen cd’s in de winkel. De pop-up brengt een hele experience met zich mee. Stefan: “Spinnin’ Records heeft net haar merchandise lijn opnieuw gelanceerd, die willen we samen met de artiesten merchandise en allemaal andere activiteiten rondom ADE promoten in onze eigen winkel.”

Wat kun je verwachten?
Merchandise van artiesten die aangesloten zijn bij het label Spinnin’ Records, maar ook Meet & Greets met de DJ’s tussen 12u – 13u en later op de middag nog eens. Natuurlijk kun je er muziek luisteren. De pop-up zal ook een exclusieve sneak peak bieden van platen nog uit zullen komen. En draai je zelf? Op woensdag, donderdag en vrijdag is er een demodrop, waarbij je jouw demo kunt laten horen aan de A&R’s (Artist and Repertoire) in de winkel. Wat misschien zorgt voor de ontdekking van dé nieuwe muziekheld van Nederland. Voor meer informatie en tijden check de Spinnin’ Records winkel op Facebook.

 

De winkel is geopend van 11:00 tot 20:00 in de 9 Straatjes, op de Reestraat 14, Amsterdam.

lightspeed-spinnin-records-maikel-thijssen-photography-8-van-8

Spinnin’ Records & Artist Merchandise.

 

lightspeed-spinnin-records-maikel-thijssen-photography-3-van-8

Stilte voor de storm.. opening op woensdag van de Spinnin’ Records pop-up store.

 

lightspeed-spinnin-records-maikel-thijssen-photography-7-van-8

De pop-up: in samenwerking met Sony en Lightspeed Retail.

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen