Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Spinnin' Records werkt met Lightspeed Retail tijdens ADE

Spinnin' Records werkt met Lightspeed Retail tijdens ADE

Amsterdam Dance Event (ADE) is in volle gang. Van woensdag 18 tot zondag 22 oktober komen er uit alle landen DJ’s naar de hoofdstad om te draaien en hun muziek te promoten. Platenlabel Spinnin’ Records – die vrijwel alle grote artiesten levert – doet daar nog een schepje bovenop door dit jaar voor de tweede keer hun winkel te openen! Net als vorig jaar maken gebruiken ze het Retail kassasysteem van Lightspeed om hun zaken soepel te laten verlopen, zelfs in de drukte die ADE met zich meebrengt!

Ondanks dat Spinnin’ Records een platenlabel is en geen retailer kunnen zij het kassasysteem goed gebruiken! Het kassasysteem draait op een mobiele iPad waarmee personeelsleden eenvoudig betalingen kunnen verrichten. Ook kon Spinnin’ Records alle merchandise makkelijk via de iPad in het systeem uploaden, zodat gebruikers altijd een recent overzicht hebben van de voorraad.

Live the experience with Spinnin’ Records

Met de pop-up winkel hoopt Spinnin’ Records bezoekers een unieke ervaring te bieden. Het gaat hier niet alleen om cd’s en muziek, maar ook een eigen merchandise lijn die zij verkopen. Dit jaar keren zij terug met hun nieuwe kledinglijn ‘SR99’! Daarnaast zijn er nog andere activiteiten die zij uitvoeren om de pop-up echt tot leven te brengen en het publiek een onvergetelijke dag te bieden.  

Wat je kunt verwachten

Echte dance-fanaten mogen deze pop-up niet missen! Naast muziek luisteren van dj’s die aangesloten zijn bij het label, biedt de pop-up ook Meet & Greets met Spinnin’s DJ’s, Demo Drops met de Spinnin’ Next artiesten en kun je leuke prijzen. Ook kun je een fietsritje doen met hun enige echte Spinnin’ Bike.En draai je zelf? Dan zal je vast en zeker de tips willen horen van de dj’s die komen draaien. Op vrijdag tussen 15u – 17u draaien Mesto en Trobi. Voor meer informatie en tijden check de Spinnin’ Records Facebookpagina.

Meer weten over ons kassasysteem?

Onze experts helpen je graag. Bespreek jouw mogelijkheden met een van onze retail-experts.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen