Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

SEOshop Store Update - Wat is er nieuw in de Store?

De SEOshop App Store en Theme Store bieden u tal van functionaliteiten en uitbreidingsmogelijkheden die u in staat stellen een succesvolle online onderneming te runnen. Elke maand komen er nieuwe apps en thema’s  bij die zorgen voor meer webverkeer, geoptimaliseerde conversie, klantloyaliteit, automatisering en meer. In deze blogpost laten wij u zien welke dit deze maand zijn en leggen we uit wat deze apps en thema’s voor u kunnen doen.

EffectConnect Basic

EffectConnect€29,00 /maand (Vanaf 01/03/2015 €49,00/maand)

EffectConnect Basic verzorgt koppelingen met Bol.com en Amazon voor geautomatiseerde verkoop. Deze app werkt prijzen en voorraad voor maximaal 5.000 producten automatisch bij en importeert de orders in SEOshop. Het mooiste is dat u zelf kunt bepalen welke producten u wel of niet op de verschillende marktplaatsen wilt verkopen. Heeft u meer dan 5.000 producten? Probeer dan EffectConnect Plus (Momenteel in Beta testing) om tot 25.000 producten te synchroniseren.

Montapacking

Adcrowd€9,95 / Maand

Montapacking kan de logistiek van uw webshop voor u uit handen nemen. Montapacking verzorgt de opslag, het picken en het verpakken en verzenden van al uw orders. Ook krijgt u toegang tot een online portal waar u orders terug kunt vinden en het hele fulfilment-proces kunt volgen. Verder biedt Montapacking u uitgebreide mogelijkheden qua vervoerders, verzendopties, verpakkingsmaterialen, enzovoorts om zo te voldoen aan al uw wensen.

Mailcampaigns

Adcrowd€7,50 / Maand

De MailCampaigns koppeling koppelt uw SEOshop webwinkel aan de gemakkelijk te gebruiken e-mailmarketing software van MailCampaigns. De koppeling synchroniseert uw klant en product gegevens zodat u snel kunt beginnen met het implementeren van professionele en commerciële e-mails campagnes.

MijnPakketVerzenden

MijnPakketVerzendenGratis

Mijnpakketverzenden.nl biedt webshops een totaaloplossing voor het verzenden van de pakketten. U verzendt eenvoudig en snel uw pakketten tot 31,5kg voor een scherp tarief. De automatische koppeling tussen MijnPakketVerzenden en SEOshop bespaart u zowel tijd als geld. Daarnaast biedt het platform u een overzicht van alle zendingen, digitale facturen en gepersonaliseerde track and trace e-mails die uw klanten ontvangen om hun bestellingen te volgen.

Delta Responsive

Fusion€12,50/maand (vanaf 01/03/2015 €19/maand)

Het Delta Responsive thema is speciaal ontwikkeld voor lifestyle webshops. Een strakke vormgeving zorgt ervoor dat uw producten centraal staan. Delta Responsive biedt op het gebied van aanbiedingen vele mogelijkheden. Het thema beschikt over handige features, zoals reviewsterren bij de mouse-over op home en categorie pagina’s, nieuws en blog-items op de homepagina en een chique merken-slider op de homepagina. 

 

Altijd op de hoogte van nieuwe apps en thema´s?

Maandelijks versturen wij een app-nieuwsbrief waarin wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen het SEOshop Ecosysteem. Uiteraard kunt u ook het blog actief volgen voor interessante posts en tips voor onze apps en thema’s.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen