Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Resto Heroes: The Avocado Show breidt uit naar een tweede vestiging

Resto Heroes: The Avocado Show breidt uit naar een tweede vestiging

In Resto Heroes lichten we Lightspeed klanten uit die een succesvolle horeca onderneming runnen. Hoe zijn zij begonnen en welke weg hebben deze ondernemers afgelegd? Hoe beheren zij hun zaken? En hoe helpt Lightspeed hen de zaak succesvol te runnen?

Liefhebbers van avocado’s hebben geluk, want The Avocado Show heeft sinds kort een nieuwe vestiging geopend: The Avocado Show Boutique. In de kleine boetiek zijn er ongeveer 20 zitplekken voor gasten, maar de nieuwe locatie is voornamelijk gericht op afhaal en maaltijdbezorging. Ideaal voor als je thuis, onderweg of in het nabijgelegen Vondelpark wilt genieten van hun avocado creaties.

Wij waren benieuwd hoe beide zaken efficiënt gerund worden en vroegen mede-eigenaar Ron Simpson en License Success Manager Jay Greenslade om meer te vertellen over The Avocado Show Boutique.

Binnen of buiten het restaurant eten

Wil jij je bedrijf toekomstbestendig maken?

Leer beter gebruik te maken van data. Kom naar Data Meets Hospitality 2019

Waarom besloten jullie om The Avocado Show Boutique te richten op take away en maaltijdbezorging?

Ron Simpson: “Wij hebben geluisterd naar onze klanten en besloten om take away en delivery aan onze service toe te voegen. Wij willen het voor iedereen makkelijk maken om snel een lekkere en oogstrelende maaltijd mee te nemen. Wanneer je tijd hebt, kun je rustig binnen eten en genieten van de goede vibes. Maar als je het druk hebt, dan zou je ook elders van onze gerechten en drankjes moeten kunnen genieten.”

Ron Simpson: “Momenteel is het 50/50 – de helft van onze gasten gaat voor delivery en take away en de andere helft blijft in het restaurant. Wanneer de zon schijnt, vinden onze gasten het leuk om buiten op het terras onze maaltijden te eten.”

Starten met delivery?

Lees hier de tips van delivery-experts.

The Avocado Show

Waarom hebben jullie gekozen om The Avocado Show Boutique te vestigen op de Willemsparkweg?

Ron Simpson: “Het is een prachtige locatie in een geweldige omgeving. Doordat wij in een hoekgebouw gevestigd zijn, lukt het ons om meer brand awareness te creëren en onszelf beter te verbinden met omgeving terwijl wij hen Pretty Healthy Food bieden. Het is uitstekend voor take away, binnen of buiten eten en straks ook delivery. Het was gewoon de juiste fit.”

Hoe helpt Lightspeed jullie bij jullie werkzaamheden?

Jay Greenslade: “Wij gebruiken Lightspeed op beide locaties. Wij gebruiken het voor het plannen van het personeel. Ook gebruiken wij User profiles om verschillende gebruikersrechten toe te wijzen aan elke medewerker.”

Jay Greenslade: “We maken gebruik van de voorraadbeheer tool – momenteel alleen voor onze drankjes – in beide vestigingen. Daarover genereren wij ook dagelijkse, wekelijkse en maandelijks rapporten. Het verschil tussen de locaties is dat onze full service restaurant in de Pijp het systeem gebruikt voor service aan tafel, terwijl The Boutique op de Willemsparkweg het systeem simpelweg op de toonbank.”

Breng een bezoek aan The Avocado Show

Wil je het Lightspeed kassasysteem in actie zien? Bezoek dan één van The Avocado Show vestigingen en ervaar de efficiëntie zelf!

Het Lightspeed kassasysteem in actie bij The Avocado Show

Wil jij je omzet verhogen met maaltijdbezorging?

Download onze gratis Cheat Sheet voor onze tips.

 

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen