Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Theme Spotlight: Deviant

Theme Spotlight: Deviant

Op zoek naar een thema met de WOW-factor om je producten te verkopen? Installeer dan Theme Deviant en lees verder!

Theme Deviant

Bij Theme Deviant is er voor gekozen om te werken met een niet alledaags uiterlijk. Het idee hierachter is om bepaalde productgroepen op een unieke manier te verkopen. Door de vele (grote) afbeeldingen is dit thema uitstekend geschikt om te werken aan je branding. Daarnaast zijn we de standaard conversie verhogende elementen niet vergeten zoals review widgets, keurmerken en usp’s.

Het thema heeft ontzettend veel verschillende instellingen waarmee je je shop snel de look kunt geven die je graag wilt. Maar er zijn ook vier pre-build instellingen (presets) gemaakt waarmee je shop instellen nog makkelijker wordt. Deze zijn Urban (default), Play, Organic en Stationary.

Video’s, grids en details

Alle grote merken werken met video’s om hun merkwaarde te verhogen, en dat kan jij nu ook! Theme Deviant heeft een geïntegreerde Vimeo en HTML5 video API én als eerste thema hebben zij nu ook een geïntegreerde Youtube API. Daarmee laad je elke willekeurige video razendsnel in je thema, zonder snelheidsverlies of onderbrekingen. Naast promo video’s kunnen ook productvideo’s in een enkele klik worden getoond.

De verschillende opties voor productweergave dragen tevens bij aan het unieke uiterlijk van je shop. Of het nu een carrousel, mozaïek, grid, of vier of zes producten op een rij is – alles is snel te realiseren. Ook is er ontzettend veel aandacht besteed aan kleine details. Je kunt bijvoorbeeld de productpagina volledig naar eigen inzicht indelen. Wil je links en rechts een kolom met klantenservice, specificaties of usp’s? Binnen enkele klikken is dat geregeld. Maar ook wanneer je op de productoverzichten hele lange lijsten met filters hebt, kun je die simpel in twee kolommen tonen. Allemaal kleine details die bijdragen aan een krachtig en gebruiksvriendelijk thema.

Mobiel

Uiteraard is er bij Theme Deviant veel aandacht besteed aan mobiele layouts. Buiten de onderliggende techniek is er veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid op een tablet of mobiele telefoon. Daarmee wordt het onnodig scrollen op mobiel zoveel mogelijk beperkt. Ook de productpagina’s zijn op een gebruiksvriendelijke en conversieverhogende manier ingericht.

Snelheid en techniek

Ondanks de vele verschillende opties en instellingen, voldoet het thema aan de laatste eisen op het gebied van snelheid en techniek. Het thema is gebouwd met de laatste (animatie) technieken, zoals je dat terug kunt zien in de quickshop functie en de winkelwagen functie van het thema. Daarnaast is het thema volledig W3C validated. De code wordt alleen geladen wanneer het echt nodig is, zowel op mobiel als desktop.

Support en maatwerk

Bij een premium theme hoort ook uitstekende support. Bij Webdinge.nl krijg je altijd snel antwoord én hulp bij het instellen van je thema. Of dat via Skype, email of telefoon is – maakt niets uit. Daarbij beslis je zelfs mee over verbeteringen aan het thema! Als je nog niet 100% tevreden bent over het thema, kun je Webdinge.nl inschakelen om het thema volledig op jouw wensen af te stemmen.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen