Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Top 2 gratis apps in de App Store

Top 2 gratis apps in de App Store

Op dit moment zijn er al meer dan 180 apps beschikbaar in de App Store, en dat aantal groeit voortdurend. Door de snelle groei en het hoge aanbod van apps begrijpen wij dat het af en toe moeilijk is om de beste apps voor jouw webwinkel te vinden. Wij hebben daarom een lijst met de top 2 gratis apps in de App Store samengesteld om het zoeken eenvoudiger te maken.

 


Justuno

justuno

“Verhoog uw conversie met 3-5% door het aanbieden van promoties op je webshop”

Met Justuno is het eenvoudig om kortingsacties/promoties en exit offers te creëren op jouw webshop. Met deze promoties zet je bezoekers om in leads en klanten. Met behulp van deze app kun je je conversie verhogen, wat concreet resulteert in meer likes, nieuwsbrief-inschrijvingen en orders.

Het design van de promoties is volledig te stylen naar eigen wens. Lees hier meer over succesverhalen van Justuno. Justuno is gratis uitsluitend voor Lightspeed klanten.

JustUno screenshot

 


e-Boekhouden.nl

e-boekhouden.nl

“Jouw webshop koppelen aan e-Boekhouden.nl”

Met e-Boekhouden.nl koppel je eenvoudig jouw webshop aan je boekhouding. Met de gratis webshopkoppeling worden alle verkoopfacturen automatisch in jouw boekhouding verwerkt. Ook gewijzigde verkoopfacturen worden automatisch aangepast. Je hoeft dus niets handmatig te doen! Ook wanneer je meer dan één webshop hebt, is dit geen probleem. Dan realiseer je eenvoudigweg per webshop één koppeling met e-Boekhouden.nl.

e-boekhouden screenshot

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen