Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Uitfaseren oude checkout

Het afgelopen jaar hebben we de checkout, het belangrijkste onderdeel van elke webwinkel, goed onder handen genomen. Onlangs hebben we een grote update voor de drie laatst ontwikkelde checkouts doorgevoerd, waardoor ze nu volledig geoptimaliseerd zijn en klaar voor de toekomst.

Al bijna een jaar kunt u zelf kiezen welke checkout u wenst te gebruiken. Nu, ruim een jaar later, hebben we besloten dat we de oude checkout gaan uitfaseren. Deze keuze is gemaakt omdat de nieuwe multi-step checkout hetzelfde principe hanteert en veel beter geoptimaliseerd is voor de toekomst. Daarnaast bieden de nieuwe checkouts betere statistieken.

Wat gaat er nu gebeuren?

De uitfasering vindt natuurlijk niet direct plaats, maar vanaf 1 januari 2016 zal de oude checkout definitief van ons platform worden verwijderd. In de tussentijd zullen wij geen onderhoud meer plegen aan de oude checkout en ons volledig focussen op het verbeteren en doorontwikkelen van de nieuwe versies. Indien u problemen ondervindt met de oude checkout, dan raden wij u aan te switchen naar een van zijn opvolgers.

Mocht u op 1 januari 2016 nog gebruik maken van de oude checkout, dan zullen wij u automatisch overzetten op de nieuwe multi-stepversie. Voordat de daadwerkelijke overzetting plaatsvindt, zullen wij u uiteraard daar nog meerdere malen van op de hoogte brengen.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen