Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Update januari: zoekfunctie en nieuwe categorieën voor de App Store

In de tussentijdse update van deze maand hebben we een paar belangrijke aanpassingen doorgevoerd in de SEOshop Store. Bovendien zijn enkele bestaande functies verbeterd. Lees er alles over in deze blogpost.

Zoekfunctie in App Store en Theme Store

Door de grote hoeveelheid apps in onze App Store en thema’s in de Theme Store is het soms wat lastig om snel de juiste te vinden. Daarom hebben we nu een zoekfunctie in de App en Theme Store. Met het zoekveld kunt u zoeken in de trefwoorden, de titel, de samenvatting, de algemene tekst en de ontwikkelaar van de app. Zoek bijvoorbeeld maar eens naar ‘Exact Online’ en u zult alle apps die koppelen met Exact Online zien verschijnen. Het zoekveld werkt ook in combinatie met de categorieën. U kunt dus eerst een categorie kiezen en vervolgens zoeken.

update januari  

Nieuwe categorieën App Store

We hebben nieuwe categorieën toegevoegd aan de App Store. U vindt hier nu ook de categorieën Checkout, Klantenservice, ERP, POS en Personalisatie. Onder Checkout vindt u bijvoorbeeld de ‘Verlaten winkelwagen’ apps en onder personalisatie zullen we binnenkort een aantal zeer interessante apps plaatsen.

Weergave prijzen in de App Store

De weergave van prijzen in de App Store is gewijzigd. Apps kunnen gratis worden aangeboden door onze partners, maar soms is er ondanks dat wel een account nodig voor de software zelf. In enkele gevallen moet er voor zo’n account betaald worden. Dat leidde soms tot onduidelijkheden en daarom kunnen onze partners nu aangeven wie de facturatie uitvoert voor deze dienst en welk prijsmodel gebruikt wordt, bijvoorbeeld ‘Performance-based’ of ‘Variabele prijs’.

Ook hebben we een veld toegevoegd onder ‘prijs’ op de app-pagina, waarin de partner kan omschrijven hoe het prijsmodel werkt. Hiermee worden de prijzen van onze apps en de bijbehorende diensten een stuk transparanter.

update januari

OPMERKING: In de loop van de maand zullen onze partners de prijzen bijwerken.

En verder..

Daarnaast hebben we de volgende functies toegevoegd of verbeterd:

  • Het is nu mogelijk om in uw backoffice te filteren op verzendtitel.
  • De Ciao product feed is verbeterd en heeft nu ook een EAN-code.
  • De eenheidsprijs in mobiele shops wordt nu goed getoond (belangrijk voor Duitse webshops).
  • De Giropay-integratie is verbeterd.
  • De BTW-berekening wordt tegenwoordig berekend op basis van het land waar het product naartoe wordt gestuurd. Dit werkt nu ook volledig voor ‘extra velden’.
  • Revisie data en tijdstippen worden nu goed getoond in de content editor
  • Het veld Tax_Type is nu toegevoegd aan het importvoorbeeld

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen