Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Update maart: redirects importeren en exporteren en meer anti-spam maatregelen

Ook in de afgelopen twee weken hebben we weer hard gewerkt aan het verbeteren van ons platform. Dit heeft geresulteerd in twee handige nieuwe functies en verschillende aanpassingen van bestaande functies, waardoor uw webshop weer helemaal up-to-date is. Benieuwd naar de wijzigingen? Lees deze blogpost!

Redirects importeren en exporteren

Als u overstapt naar SEOshop vanaf een ander platform, is het belangrijk dat u redirects instelt. Als u veel pagina’s heeft, is het natuurlijk vervelend wanneer u deze redirects allemaal handmatig moet invullen. Daarom is het nu mogelijk om deze redirects te importeren en te exporteren. Dit gaat u veel tijd schelen wanneer u wilt overstappen naar SEOshop!

Anti-spam maatregel in uw contactformulier

Akismet is een bekende anti-spam tool die we al langere tijd gebruiken voor uw blog. Met deze tool werd het voor spammers een stuk moeilijker om berichten in het comments veld van uw blog te plaatsen. Deze tool is vanaf nu ook beschikbaar voor het contactformulier, zodat u ook daar geen – of in ieder geval veel minder – spam zult ontvangen.

Anonimiseren van IP-adres in Google Analytics

In Duitsland zijn de regels voor het opslaan van gegevens van uw bezoekers strenger dan in veel andere Europese landen. Zo is het anonimiseren van de IP-adressen voor Google Analytics strict geregeld, zoals u hier kunt lezen. Daarom wordt dit nu standaard ingesteld wanneer u de juridische modus van uw webshop heeft ingesteld op ‘strict’.

Bedrijf afleveradres in export orders

Het exportsheet voor orders bevat al veel relevante informatie voor uw administratie, maar wat er miste was de naam van het bedrijf waar het product wordt afgeleverd. Dit veld is nu daarom ook beschikbaar in uw export orders sheet.

API update

De volgende wijzigingen zijn doorgevoerd op onze API (relevant voor developers):

  • Variant: het is mogelijk om de stukprijs en de eenheid van productvarianten aan te passen.
  • ProductImage webhook: als een productafbeelding wordt toegevoegd, geüpdatet, of verwijderd, sturen wij een webhook zodat u hiervan op de hoogte wordt gebracht.

En verder…

Bij iedere update worden ook enkele bestaande functies geoptimaliseerd. Hieronder een overzicht van deze hot fixes.

  • De leveringsdatum is weer gebaseerd op uw voorraadniveau.
  • AfterPay werkt weer naar behoren.
  • De validatie van BTW-nummers is opgelost.
  • Filters zijn nu ook beschikbaar in de zoekresultaten.
  • De exportsheet toont nu ook de minimale en maximale bestelhoeveelheden van een product.
  • Er zijn nieuwe CSS classes om de vergelijking van producten beter weer te geven.

Store Update

ZopiM

175x175x2€2,95 / maand (tot 1 mei, daarna €3,95 / maand)

Zopim is een chatprogramma voor uw webwinkel waarmee uw bezoekers gemakkelijk vragen kunnen stellen. Dit verlaagt de drempel tot contact en verhoogt uw conversie.

Adwords Robot

175x175x2€199,- / maand de eerste 3 maanden, daarna €249,-/maand

AdWords Robot verzorgt Google AdWords voor uw webwinkel. Haal nu het hoogste AdWords rendement met behulp van de geavanceerde technologie van AdWords Robot. Meer verkopen is het enige dat telt.

The Feedback Company

175x175x2Variabele prijs

De standaard-integratie van The Feedback Company met SEOshop zal half april 2015 worden uitgeschakeld. Alle gebruikers dienen over te stappen naar deze gratis app. Voordelen van de nieuwe app: product-reviews stimuleren, multi-lingual en werkt goed met andere API apps.

Asperion koppeling

175x175x2€9,50 / maand

Creëer automatisch facturen in Asperion voor bestellingen in uw SEOshop webshop. Met deze app worden de volgende gegevens gekoppeld tussen Asperion en SEOshop: klantinformatie uit de bestelling, gegevens van een bestelling, beschrijving van een product, BTW-percentages en betaalmethodes.

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen