Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

UPDATE: Nieuw email template

UPDATE: Nieuw email template

Meer dan 50 procent van al het e-mailverkeer wordt momenteel geopend op een mobiel apparaat. 70 procent van de klanten verwijderd de e-mails die niet kunnen worden weergegeven op een mobiele telefoon direct. In de afgelopen maanden zien wij een aanzienlijke toename van het mobiele verkeer op ons platform. Het resultaat is dat meer dan 50 procent van de orders die gedaan worden afkomstig is van een mobiel apparaat.

Met het oog op het succes van onze klanten, hebben wij een paar aanpassingen gemaakt in de standaard e-mail template. De standaard template zal worden vervangen door een vernieuwde responsive template die op alle mobiele apparaten wordt ondersteund. Het logo en de kleur instellingen blijven hetzelfde.

De anti-spam wetgeving wordt steeds strenger. Het is ten zeerste aan te raden om het fysieke adres van de webwinkel te vermelden in elke uitgaande mail. Volgens de Canadese anti-spam wetgeving (CASL) is het bovendien zelfs verplicht om je fysieke adres te vermelden in de mail. Dit hebben wij standaard toegevoegd aan de template.

Is het van invloed op mijn e-mail templates?

  • Als je nooit aanpassingen hebt gemaakt aan je standaard e-mail template (Design > Content Editor > E-mail Template) , zullen wij de template automatisch voor je aanpassen.
  • Als je wel aanpassingen hebt gemaakt zullen wij je template niet bijwerken. Wij respecteren je wijzigingen. Als je toch liever wilt overschakelen naar de nieuwe template kan dat via de link hieronder.

Belangrijke data:

  • De templates worden vervangen op maandag 7 maart.

Template bronnen:

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen