Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Update 16-04: nieuw dashboard, Noorwegen toegevoegd en veel optimalisaties!

In de nacht van 15 op 16 april vond er opnieuw een grote update plaats van het platform. Tijdens de update werden enkele veelgevraagde functies toegevoegd en optimalisaties doorgevoerd.

Nieuw dashboard

We zijn trots op ons nieuw dashboard. Wanneer je je nu aanmeldt in de online beheeromgeving zie je drie grote knoppen aan de rechterkant waarmee je bijvoorbeeld snel producten of leveranciers kunt toevoegen, je klanten te woord kunt staan en/of belangrijke instellingen in je webwinkel snel kunt aanpassen. Bovendien geeft het dashboard een overzicht van de belangrijkste statistieken zodat je snel kunt zien hoe je webwinkel presteert.

Velkommen til Norge

Het online koopgedrag van de Noren heeft zich ook in 2012 verder ontwikkeld. Het aandeel van de bevolking dat online kocht nam in het tweede kwartaal van 2012 toe tot 76%, Aldus Statistics Norway. Wordt het niet eens tijd om daar ook van te profiteren? Vanaf nu kun je daarom een SEOshop webwinkel starten op een .no domein.

Ik heb per ongeluk mijn Custom CSS aangepast, wat nu?

Wanneer je de lay-out van je webwinkel wilt aanpassen via de Custom CSS, wil je natuurlijk wel zeker weten dat je dit uitgebreid kunt testen zonder dat je het origineel verliest. Daarom kun je vanaf nu de oude versie van je Custom CSS bestand terugzetten, nadat je aanpassingen hebt doorgevoerd.

Headline afbeelding van topkwaliteit

Op het forum werd er al naar gevraagd en we hebben naar jullie geluisterd. Vanaf nu is de kwaliteit van de headline afbeelding nog beter. Je headline ziet er het beste uit wanneer je deze upload als PNG-bestand met de afmetingen zoals hij in de webwinkel getoond wordt.

Aanpassingen en bug fixes

Bovendien hebben we enkele aanpassingen doorgevoerd waarbij bugs zijn gefixed en uitbreidingen zijn toegevoegd.

Fix / aanpassing Omschrijving
Blogreacties Deze kunnen nu in bulk worden verwijderd.
Gewichten De limiet is verhoogd waardoor zware gewichten nu ook ingevoerd kunnen worden.
Blog Blogs en blogartikelen zitten ook in het sitemap.xml bestand
API Filteren op artikelcode, EAN en SKU is nu ook mogelijk. Daarnaast kunnen afbeeldingen geüpload worden.
Stukprijzen Stukprijzen in de checkout en op de PDF worden nu excl. BTW weergegeven indien de B2B module is geactiveerd.

 

In de komende dagen worden nog enkele kleine updates doorgevoerd, met name optimalisaties van bestaande functies, en nog een zeer interessante nieuwe functie. Houd ons blog dus goed in de gaten!

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen